Er schijnt een mascara te bestaan die je wimpers langer doen groeien. Zou het waar zijn?

Het product kost 89 euro en is geloof ik van l' oreal. Ik kan op google weinig reviews vinden. Ik vind het produkt te duur om zelf uit te proberen. En als je haar( wortel)cellen gestimuleerd worden om sneller te groeien, zou dat niet link zijn? Krijgen je cellen dan niet de neiging om zich verkeerd te ontwikkelen? Andere bij effecten? Wie hee hier ervaring mee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je bedoelt de stimulash van Fusion. Mijn collega heeft het gebruikt en kreeg prachtige wimpers! Het duurde wel 4 weken voordat ze het echt goed zag en voordat ik het zag, maar het was echt zichtbaar! Wat jij bedoelt van loreal is minder goed, maar ze verkopen dat voor ongeveer 15,-, dus ook een hele andere prijs.

Laat je niet bedotten. Er is geen middel dat haren sneller laat groeien. Het is echter een uitstekend middel om je portemonnee te laten slinken. Laat je niet gek maken.

als je je wimpers langer wil hebben: wimperextensions is een optie. :)

Hoe lang je haartjes maximaal groeien ligt opgeslagen in je genetische informatie. Lijkt me dus niet dat een mascara dat kan veranderen :)

Dit is geldklopperij, De organisatie kan niet echt aangeklaagd worden, aangezien de rechtbank niet kan controleren of de wimpers langer zijn geworden of niet. Het kost veel geld en helpt niet. als je langere wimpers wil koop je gewoon goede mascara, (hoeft ook niet duur te zijn) of nepwimpers. maar nee het is dus niet waar.

Er is nu daadwerkelijk een product die de wimpers degelijk laat groeien. The stimulash van fusion. Het werkt echt, iemand die ik ken heeft het product geprobeerd, op een gegeven moment moest ze zelfs stoppen want haar wimpers werden te lang. Je brengt het aan als een eyeliner, wel even goed de gebruiksaanwijzing lezen! Je mag het maar een bepaalde tijd gebruiken. Exclusief verkrijgbaar bij Douglas . Toegevoegd na 1 minuut: Maar dat is niet een mascara, je brengt het aan als een eyeliner.

ik zou niet te veel geld uitgeven aan dingen waarvan je niet zeker weet dat ze werken. wat wel werkt Castor/wonder olie (weet niet zeker of dit klopt, maar half internet sfeert erbij, en het is STUKKEN goedkoper) Wimperextensions Latisse van Allergan (bewezen volgends de wetenschappelijke literatuur) Latisse zal ongeveer €100,00 ($130.00) per maand kosten zonder het doktersvoorschrift. Volgens Allergan +/- 4 dollar per dag of de prijs van een koffie bij Starbucks. Dit middel is overigens niet zonder risico!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100