Ik vraag me af of een huis-tuin-en-keuken-conditioner die je min. 5 minuten laat intrekken niet hetzelfde effect heeft als een officieel haarmasker?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk het niet: Ik heb een huis-tuin-en-keuken-conditioner, en af en toe gebruik ik ook zo'n echt haarmasker. Bij de gewone conditioner merk ik alleen dat mijn haar wat makkelijker te kammen is. Maar bij het haarmasker is m'n haar echt helemaal slap en slungelig totdat ik het weer opnieuw ga wassen. Daarom denk ik dat er wel degelijk verschil zit in ingredienten etc.

Ja het vult net als een haar masker de ruimtes tussen de openstaande haar schubben en daardoor voelt het glad en glanst het meer.. De vrAag is alleen hoelang blijft het zitten, hoe snel was je het uit.... Haar is dood materiaal en daardoor neemt het niets meer op aan voedings stoffen...

Sommige zijn precies hetzelfde neem bijvoorbeeld: Care&Repair COnditioner van Andrelon, en het 1-minuut masker van Andrelon in Care&Repair: ik heb de ingredienten vergeleken: Precies hetzelfde! Je kunt het beste een masker nemen waar kokos inzit of echt puur kokosvet dit kan je halen bij de toko. Ook olijfolie is een wondermiddel!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100