Wat moet ik doen tegen rode uitslag na het harsen van me gezicht?

ik heb een heel gevoelig huid en Ik wil graag een middeltje tegen rode uitslag (puistjes). ik hars me gezicht bij een beauty center (dus niet zelf) en ik vindt harsen een fijne manier en wil het ook niet met een ander manier doen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ook (pure) Aloë Vera gel werkt in deze situatie zeer verkoelend en verzachtend! Doe dit direct na het harsen op de plek en je zult zien dat de roodheid heel snel vermindert/verdwijnt. Te koop bij o.a de tuinen of de plaatselijke drogist zal het ook vast hebben!

Ga naar de drogist voor een creme? Of je kan naar de apotheek gaan voor een creme.

Harsen is natuurlijk best heftig, in wezen worden de haren zo uit je gezicht getrokken. Dus het is best een aanslag op je gezicht. Zet je gezicht lekker in een vette creme, of nog beter neem bio oil is geweldig voor je huid. Succes

Vaseline werkt overal voor. Hopelijk ook voor dit.

Bij de parfumerie verkopen ze aftercare voor na het harsen, onder andere van Anastasia. Dat is een creme met kalmerende bestanddelen, die mijn huid heel goed helpt te herstellen. Je kunt voor de zekerheid ook even vragen aan de dame die jou harst of ze de hars niet te heet wil maken, scheelt enorm in irritatie op je huid!

Dr Bach crème werkt hier heel goed tegen roodheid zoals na het harsen. Om de 2 à 3 uur aanbrengen is het beste het zal in het begin een beetje prikkelen maar dat gaat snel weer over. Ook kun je bij de beauty center vragen of ze een andere hars kunnen gebruiken voor je huid, het harsen op zich hoeft geen roodheid te veroorzaken maar het kan ook aan de wax zelf liggen.