Waarin zit het qualiteitsverschil tussen goedkope shampoos van de Aldi en duurdere Shampoos van grote merken of shampoo van bij de kapper?

verschil van samenstelling van goedkope en dure shampoos

Weet jij het antwoord?

/2500

Je betaalt vooral voor de bekende naam en de kosten van de marketing die de reden zijn van de bekende naam. Aldi bijvoorbeeld heeft één van de beste en huidvriendelijkste make-up en verzorgingsproducten. Ook het huismerk van Kruidvat is niet slechter dan duurdere shampoos.

Heel vaak zijn de artikelen van Lidl of Aldi als beste getest! Los daarvan bepaal je zelf wat je prettig vindt. Ik heb na lang zoeken en na heel wat geld te hebben uitgegeven een goede shampoo gevonden van AH eigen merk! Ik zag laatst een shampoo van de kapper van maar liefst 20 euro! Vind ik persoonlijk absurt veel. Je kunt overigens die shampoo beter bij een kapperswinkeltje halen, daar is het stukken goedkoper. Maar het verschil ik kwaliteit heeft niets met de prijs te maken.

Je betaald meestal voor de naam bv wella betaal je meer voor de naam dan voor het product dus ik denk dat het niet heel veel uitmaakt!

Ik denk dat het merk of winkel waar je alles haalt helemaal niks uitmaakt,het is maar net waar jij tevreden over bent, hoe je haren of je huid op een bepaald product reageert,en dat is weer voor iedereen anders. Het blijft een kwestie van zelf uit proberen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100