Heeft iemand een paar tips hoe je eyeliner op kunt doen?

Ik gebruik het liefst gel liner

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een strakke hand. Elleboog steunend op de tafel. Een vergrootspiegel er bij. Wat wil je met die eyeliner? Een goed aangebrachte eyeliner haalt de ogen naar voren, zelfs als ze van nature diep liggen. Hier staan tips voor een recht lijntje http://www.goeievraag.nl/vraag/recht-eyeliner-lijntje.56374 Hier nog meer tips http://www.newcreation.be/ezine/eyeliner.html http://www.beautytouchstudio.be/oogmakeup6.htm Er zijn ook genoeg You tube filmpjes over.

ik trek altijd een beetje met mijn andere hand,de wijsvinger mijn oog als een chinees,je krijgt dan een mooie strakke lijn. Het beste is dan in 1 vloeiende beweging een lijn te trekken van de binnenkant naar de buitenkant,evt herhalen.

ik doe altijd eerst wat los poeder over mn ogen heen,dan blijft de make-up beter zitten, doe het ook altijd met mn mascara..gewoon je ogen dichtdoen en dan met een aanbreng sponsje over je ogen heen halen , eyeliner op je oog doen zoals bij antwoord 2 staat vind ik ook t makkelijkst, eventueel alles herhalen en KLAAR!.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100