hoe kan het dat ik vol zit met puisten en me broer er nog nooit 1 heeft gehad?

ik heb egt 100 puisten ofzo... maar mijn broer heeft er nog nooit 1 gehad. Ik heb ooit gehoord dat puisten genetisch (<-- ik weet niet of je het zo schrijft) bepaald zijn. Maar mijn ouders hadden ook zowat nooit puisten.
Ik eet ook niet veel vet.
ik gebruik ook anti puisten spul en reining mijn gezicht 2X per dag.
dus nu wil ik weten waarom ik er zoveel heb en mijn broer 0 en wat ik nog meer kan doen tegen puisten.

xx

Weet jij het antwoord?

/2500

''Waarom de een meer last heeft van puistjes dan de ander, is niet bekend. Zeker is dat hormonale veranderingen een rol spelen. Vooral mannelijke hormonen beïnvloeden het ontstaan van puistjes. Daarom hebben meer jongens dan meisjes er last van. Meisjes kunnen er een paar dagen vóór de menstruatie meer last van hebben. Ook dit is het gevolg van veranderingen in hormonen. Maar er zijn ook andere factoren die het onstaan van puistjes kunnen beïnvloeden: - Make-up - Sommige geneesmiddelen - Peuteren aan puistjes - Wrijving van kleding - Hoge vochtigheid in de omgeving - Spanning en stress - Veel blootstelling aan zon en/of zonnebank.''

kijk ook eens naar je eetgedrag,misschien eet je broer gezonder. Veel vers fruit en groenten. Het drinken van brandnetelthee werkt ook zuiverend,en regelmatig stoombadje voor de huid schoon te maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100