Kun je naast Rexona Maximum Protection nog een andere deodorant gebruiken?

Ik gebruik sinds kort Rexona Maximum Protection.
Deze is bedoeld om 1x in de 48 uur op te doen en beschermd tegen geurtjes en zweet. Ik doe hem 's avonds op, laat hem goed intrekken en dan ga ik slapen. Daarna werkt ie zeker bijna 48 uur tegen beide.
Maar er zit, vind ik, weinig geur aan de Rexona. Nu vroeg ik mij af of het mogelijk is, als de Rexona ingetrokken is, er nog een andere deo overheen gespoten kan worden? Of verlaagd dit de werking van de Rexona en krijg ik dan alsnog weer last van het zweten?
Edit: Ik heb contact opgenomen met Rexona en zij raden niet aan een andere deo erbij te gebruiken, omdat het inderdaad de werking van de Antitranspirant kan dwarszitten.

Toegevoegd op 22 mei 2018 09:34: omschrijving

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, om een tweede deo te gebruiken voor het geurtje is niet de bedoeling en kan zeker de anti-transpirant werking van de Rexona Maximum Protection dwarszitten. Waarom niet 's morgens opdoen? en voor het luchtje een eau de cologne kiezen. Een deodorant met een lekker luchtje is een extra'tje, het gaat toch om de werking als deodorant. Wil je een lekker luchtje opdoen, kies dan eerst bij de parfums een niet te zwoele voor overdag of een eau de cologne met een fris luchtje. Verdiep je wel eerst in de lekkere luchtjes en de bijbehorende prijzen.

Ja, dat kan prima een andere deodorant zit de werking van Rexona niet in de weg.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100