Hoe maak je deze ampul open?

Ik had vorig jaar een hele leuke advent kalender gekocht van de Douglas. Daar zaten ook deze producten in. Ik was laatst mijn la aan het opruimen en kwam dit weer tegen. Ik zou het graag willen gebruiken maar het enige probleem is dat ik niet weet hoe ik het open maak. Wie kan mij helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit is de gebruiksaanwijzing die ik op de site van Douglas vond: 1) Schudden voor gebruik 2) Open de ampul met een tissue 3) Open de ampullen in uw hand 4) Breng aan op het gezicht en op de nek 5) Wacht 2 minuten 6) Verwijder het overschot met een wattenschijfje 7) Breng uw gebruikelijke huidverzorgingsproduct aan Glazen fles, wees voorzichtig met het openen van de fles. Alleen voor uitwendig gebruik, niet inslikken. Gebruik onmiddellijk na opening, gebruik elke ampul volledig. Toevoeging van mij. Je moet de ampul een beetje draaien en dan gaat als het goed is het topje eraf. Draaieb tijdens het openen https://www.douglas.nl/Verzorging-Gezicht-Ampullen-Douglas-Collection-Aqua-Focus-Face-Ampoules_productbrand_3000077366.html Het dopje moet er afgebroken worden.

Toegevoegd op 21 november 2019 21:17: tekst

Een ampul als deze maak je open door de top af te breken. Ik heb vergelijkbare voor mijn haar, daar zit een speciaal plastic hulsje bij voor dat doel. Ik doe het nu meestal gewoon met de hand. Hier is hoe maar wel op eigen risico want het is glas. Als je rechts bent onderkant ampul stevig vastpakken met links. Bovenkant tussen Wijsvinger en duim rechterhand pakken en met snelle “knak” ombuigen, dan breekt de top op het smalle gedeelte af. Wel voorzichtig de randen kunnen scherpe stukjes hebben. Ben je links precies andersom natuurlijk

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100