Wat kan ik doen op mijn benen bruin te krijgen?

Hallo,

Elke keer als ik in de zon zin worden mijn benen niet bruin. Mijn knieen worden wel bruin (misschien komt dat omdat ik vroeger op voetbal heb gezeten waar alleen je knieen bloot waren.

Weet iemand hoe ik mijn benen bruin kan krijgen?

Alvast bedankt,

Rick

Weet jij het antwoord?

/2500

Insmeren met (olijf)olie. Werkt echt, pas alleen wel op want je kan op deze manier ook snel verbranden. Het sap van een aloe vera plantje schijnt ook te werken, maar hier heb ik zelf geen ervaring mee.

De natuurlijke manier is eigenlijk het gemakkelijkst: bewegen in de zon! [Afhankelijk van je huid smeer je er iets op, hoe lichter je huid hoe hoger de benodigde protectie.] Bewegen is voor ieder iets anders , bv fietsen met blote benen (kijk naar wielrenners, blote armen en benen die heel bruin worden. Maar ook elke dag in de tuin werken of uiteraard sporten, je zei het zelf al. Als je met vakantie gaat is aan het strand geweldig, spelen met de (voet-)bal en zwemmen, tussendoor smeren en je wordt echt mooi bruin, zelfs je benen en je voeten! Nog een mogelijkheid is een zonnebankkuurtje, paar weken en je hebt een mooie basis, maar alweer afhankelijk van je eigen huid. (Ik heb een hele lichte huid en werd nooit bruiner dan rose verbrand,) Kwestie van uitproberen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100