Ga naar de inhoud

Waar woont Connie Witteman (Vanessa?)

Update:
Waar woont Connie Witteman, Vanessa

Wonen in een huis met een rijke tabloidgeschiedenis? Het kan, voor een prijskaartje van 4,35 miljoen euro, in het voormalige liefdespaleis van Hans Breukhoven en Connie Witteman. In onze rubriek ‘Wie Woont Waar’ deze week de altijd frivole Connie Witteman, beter bekend als de wulpse Vanessa.

De majestueuze villa van Hans en Connie, gelegen aan de Backershagenlaan 62 in het chique Wassenaar, biedt niet alleen een eigen torentje maar ook een flinke dosis roddelverhalen om over te vertellen.

Connie Witteman zit absoluut niet stil!

Connie Witteman, voorheen bekend als Vanessa, heeft een opmerkelijke carrière in de Nederlandse showbizz. Van haar beginjaren als zangeres tot haar latere rol als influencer en tv-persoonlijkheid. Connie heeft altijd de schijnwerpers weten te vinden.

Als influencer deelt Connie regelmatig haar leven en avonturen op sociale media, waar ze een aanzienlijke volgersschare heeft opgebouwd. Haar stijlvolle foto’s en levendige persoonlijkheid maken haar een geliefde figuur in de online gemeenschap.

De tekst gaat verder onder het bericht >>

Maar het is niet alleen online waar Connie schittert. Ze heeft ook haar stempel gedrukt op de televisiewereld, met regelmatige optredens als deskundige bij programma’s zoals Shownieuws. Hier deelt ze haar inzichten en meningen over de laatste roddels en entertainmentnieuwtjes, waardoor ze een vertrouwd gezicht is geworden voor kijkers overal in Nederland.

Connie Witteman als Vanessa

Bekijk de beelden van Shownieuws hieronder terug en lees verder >>

Waar woont Connie Witteman? Luxe en specificaties

Dit statige pand, nu te koop, biedt maar liefst 474 m² aan woonruimte, omringd door een weelderig stukje natuur van 2400 m². De indeling is royaal, met 2 woonkamers (voor wanneer je elkaar even echt spuugzat bent), een riante kantoorruimte, 5 slaapkamers en 3 badkamers. En vergeet het verwarmde zwembad niet, perfect om in te plonzen tijdens warme zomerdagen.

Het verhaal achter de muren

Maar wat maakt dit pand nu zo bijzonder? Nou, laten we beginnen met de beroemde voormalige eigenaren. In 1998 werd het pand eigendom van Hans Breukhoven, bekend als voormalig lid van de Quote 500 en oprichter van de Free Record Shop. Samen met Connie Witteman, destijds bekend als zangeres Vanessa, was dit hun liefdesnestje. Totdat in 2009 hun sprookje eindigde en het pand alleen nog het decor was van eenzame zwempartijen in het verwarmde zwembad.

Een gepeperde geschiedenis

Maar dat is nog niet alles. Een jaar later werd het huis het slachtoffer van een brutale inbraak, waarbij de huiskluis werd leeggeroofd door het ex-vriendje van dochter Costanza. De buit? Minstens 2,8 miljoen euro aan waardevolle spullen. Oef!

Een nieuw hoofdstuk

Na een periode van verhuur en mislukte verkooppogingen, kwam het pand in 2014 in handen van de huidige eigenaren, Abbe Luersman en haar man, advocaat Paul Luersman. Maar de geschiedenis van het pand leeft voort, en hopelijk zal de nieuwe eigenaar niet alleen de roddelverhalen koesteren, maar ook de prachtige trappen in ere houden.

Appartementen van Connie Witteman

Een luxe optrekje in Rotterdam Blijdorp

Maar dat is niet het enige vastgoednieuws rondom Connie Witteman. Ze heeft ook haar luxe appartement in Rotterdam Blijdorp te koop gezet voor 385.000 euro. Dit totaal gerenoveerde appartement beschikt over 2 woonlagen, 4 kamers, waaronder 2 slaapkamers, en een badkamer met whirlpool. Het hoogtepunt? Een prachtige keuken met kookeiland en een dakterras om van de zon te genieten.

Een exclusief appartement in Amsterdam

Maar dat is nog niet alles. In Amsterdam staat ook een ander stukje vastgoed van Connie te koop. Een appartement aan de PC Hooftstraat, voor een prijs van maar liefst 3 miljoen euro. Dit appartement, dat ruim 143 m² bestrijkt, beschikt over luxe voorzieningen zoals extra dikke ramen en stalen hekken, compleet met een lift en video-intercominstallatie voor maximale veiligheid.

Waar woont Connie nu?

Helaas pindakaas. Het is niet bekend waar Connie Witteman momenteel woont. Als er recent nieuws is over haar woonplaats, kan dat mogelijk worden gemeld in roddelbladen, op sociale media of in nieuwsartikelen. Wij wachten met smart. Heb je nieuws voor ons? Deel het dan met de redactie pers@startpagina.nl.

1 ding is zeker, haar smaak is niet veranderd. Ze houdt nog steeds erg van tijgerprint.

Haar interieur

Headerfoto: Antonisse, Marcel / Anefo (Nationaalarchief.nl)

Meer over: