Ga naar de inhoud

Prinses Beatrix op Het Oranjepad voor de strijd tegen spierziektes

Update:
Het Oranjepad Beatrix

Prinses Beatrix is zaterdag 7 oktober op het terrein van Paleis Soestdijk ter gelegenheid van de 4e editie van Het Oranjepad, georganiseerd door het Prinses Beatrix Spierfonds. Kom je ook naar de sponsorloop in strijd tegen spierziektes?

Beatrix beschermvrouwe in strijd tegen spierziekten

Het Oranjepad is een inspirerende wandelsponsortocht van en naar Paleis Soestdijk, met als nobel doel het vergaren van steun voor de strijd tegen spierziekten. Deelnemers hebben de mogelijkheid zich te laten sponsoren voor een wandeling van: 5, 10, 20 of zelfs 30 kilometer. Het streven is zoveel mogelijk fondsen te werven voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.

De tekst gaat verder onder de afbeelding >>

Soestdijk Beatrix Het Oranjepad, Prinses Beatrix Spierfonds

Prinses aanwezig bij de finish van de sponsorloop

Onze prinses is persoonlijk aanwezig bij de finish, waar ze deelnemers aan de wandeltocht begroet. Voorafgaand aan dit ontmoetingsmoment spreekt ze met mensen die op bijzondere wijze fondsen hebben ingezameld. Ook gaat ze in gesprek met aanwezige personen die zelf met een spierziekte leven. ook spreekt ze deze middag met mensen die betrokken zijn bij het Prinses Beatrix Spierfonds.

Het is de prinses niet vreemd om zich in te zetten voor de strijd tegen spierziekten, aangezien zij sinds 1957 beschermvrouwe is van het naar haar vernoemde fonds.

Loop mee over Het Oranjepad en ontmoet de prinses

Meer informatie over dit evenement of aanmelden? Bezoek dan de officiële website van Het Oranjepad op: www.hetoranjepad.nl. 

Samen de krachten bundelen is mooi en elke stap die wordt gezet op dit pad brengt het uitzicht op genezing in de toekomst dichterbij.

En wist je trouwens: met wandelen verbrand je veel meer calorieën dan je denkt. Met wat extra vakantiepondjes op de heupen is er dus nog een goede reden om deel te nemen. Nog een laatste tip: Trek wel de juiste wandelschoenen aan.

Bronnen: Prinses Beatrix Spierfonds, Rijksoverheid, Het Oranjepad.

Meer over: