Ga naar de inhoud

Prins Harry en Meghan ontkennen hardnekkige scheidingsgeruchten

Update:
Scheidingsgeruchten Harry en Meghan

In reactie op een kritisch artikel in de Britse krant ‘The Telegraph’, hebben Prins Harry en zijn vrouw Meghan hun relatie voor elkaar bekrachtigd. Het koppel is vastbesloten om samen te blijven, ook al worden ze continu uitgedaagd en bekritiseerd door de Britse pers.

Geruchten en de waarheid over het stel

De woordvoerder van Prins Harry en Meghan verzette zich tegen de ongegronde geruchten en bevestigde dat hun huwelijk sterk blijft. “Dit koppel kan niet gebroken worden. We hebben vaak gehoord dat bepaalde dingen het stel zouden maken of breken. Ze zijn er nog steeds,” zei de woordvoerder.

Deze geruchten kwamen naar boven na een artikel in The Telegraph. Daarin suggereerde ze dat Harry en Meghan zich op de Invictus Games richten om hun relatie met de koninklijke familie te redden. De verbintenis van Harry en Meghan met de Invictus Games – een internationaal sportevenement dat door Harry is opgezet – is al jaren sterk. Het is niet veranderd ondanks de uitdagingen die ze hebben moeten doorstaan.

Prins Harry en Meghan aanwezig bij de Invictus Games

De tekst gaat onder de video verder >>

Het koppel blijft sterk

Terwijl de geruchten en speculaties rond het koppel blijven rondzoemen, blijven Harry en Meghan sterk en toegewijd aan hun werk. Ze hebben een diepe band die wordt versterkt door hun gedeelde passie voor gemeenschapswerk en humanitaire inspanningen.

Het koppel blijft zich, ondanks de constante controle en kritiek, inzetten voor de zaken waarin zij geloven.

“Ze blijven samenwerken en vechten voor wat ze denken dat juist is, ongeacht de druk van buitenaf,” voegde de woordvoerder eraan toe.

Bouwen aan de toekomst

Ze zijn momenteel gevestigd in Californië, waar ze werken aan een verscheidenheid aan projecten. Projecten variërend van hun non-profitorganisatie Archewell tot aan hun lucratieve deals met Netflix en Spotify. Hun gedeelde visie en wederzijdse ondersteuning zorgen ervoor dat ze als koppel sterker dan ooit staan. Dit ondanks de uitdagingen die op hun pad komen.

The Telegraph: constante kritische aandacht voor prins William en Meghan

De Britse krant houdt het stel in de gaten en geeft ze regelmatig de ‘nodige’ media-aandacht.

Bekijk hieronder de berichten >>

Bron: rtlroyaltynieuws

Meer over: