Draai voor klassieke weergave

Zo maak je de feestdagen ook feestelijk in de slaapkamer

In samenwerking met:

Ook dit jaar is de kans klein dat we er tijdens de feestdagen lekker op uit kunnen. Binnen zitten hoeft echter helemaal geen slecht nieuws te zijn. Hoewel kerst natuurlijk een belangrijk moment van samen zijn is, leggen wij de focus op meer glitter en glans in je seksleven. Nu is er namelijk extra tijd om uit te pakken tussen de lakens, en deze maand lekker spannend te maken.

EasyToys nodigt jou uit tot Party PLAY. Want of je nu solo of samen bent, een feestje maken van seks kan iedereen en maakt de decembermaand nóg leuker. Wij delen alvast wat ideeën.

1. Een seks-advent kalender

Hoe leuk is dat: aftellen in de slaapkamer naar kerst óf oudejaarsavond door iedere dag iets nieuws te proberen. Hierbij kun je het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Misschien wil jij bijzondere standjes op de kalender zetten, nieuwe speeltjes om uit te proberen, of andere spannende, romantische en sensuele dingen. Massages, kaarslicht, seks in bad: laat je inspiratie de vrije loop en ervaar de feestdagen op een nieuwe manier. Inspiratie nodig? Dan is de Kama Sutra bucketlist misschien iets voor jou.

En elkaar een maand lang ontdekken met zo'n mooie kalender kan natuurlijk iedere maand van het jaar!

2. Sexy cadeaus onder de boom

Je kunt je partner (of jezelf) natuurlijk ook een speeltje cadeau doen waar je al langere tijd nieuwsgierig naar bent. Of spreek met je partner af om voor elkaar een cadeau voor in de slaapkamer te kopen, waar jullie zelf blij van worden of nog helemaal niet kennen. Het is een stuk origineler dan wéér een parfum en jullie hebben er allebei plezier van. De meest sexy cadeautips vind je hier.

3. Seks om 00.00 uur

Stiekem willen we het allemaal wel een keer ervaren, toch? Terwijl andere mensen in hun straat rotjes afsteken en elkaar met een glas champagne gelukkig nieuwjaar wensen, lig jij met je partner in bed om op een andere manier vuurwerk te creëren. Een ding is zeker: seks op oud en nieuw - met vuurwerkgeluiden op de achtergrond - vergeet je niet snel.

Lingerie

4. Tijd voor je mooiste lingerie

Hoe aantrekkelijker jij je voelt, hoe meer je dat uitstraalt. Een sexy lingeriesetje mag in de decembermaand dan ook zeker niet ontbreken. Wedden dat je je in die prachtige kerstoutfit nog mooier voelt, wanneer de lingerie net zo feestelijk is? En het is daarna een extra cadeautje om het weer uit te doen. Hier staan de mooiste lingeriesetjes op een rij om cadeau te geven of (nog liever) te krijgen.

5. Creatief met restjes

Als er één moment in het jaar is waarop je volop slagroom, chocolade en andere lekkere dingen in huis hebt, dan is het wel tijdens de feestdagen. Geniet van een tweede dessert in de slaapkamer met jouw geliefde en maak het daar extra spannend door de zoetigheden van elkaar af te likken. 

6. Terugkijken of het afgelopen jaar

De beste manier om goede seks te hebben is door te communiceren. Bespreek met je partner wat je het afgelopen jaar fijn vond aan de seks, waar je meer van zou willen, en kijk of jullie genoeg aandacht aan elkaar hebben besteed. Zo wordt de relatie en seks volgend jaar nóg beter.

En als je alleen bent, kun je natúúrlijk ook bij jezelf nagaan of je wel genoeg aandacht aan jezelf hebt besteed! Soloseks is minstens zo belangrijk als dat met iemand anders. EasyToys blikt ook terug op 2021 en heeft de meest populaire speeltjes van dit jaar op een rij gezet.
En extra leuk: die kun je nu met korting kopen.

Party-Play-EasyToys

December is Party Play maand

Play betekent seks en alles wat met seks te maken heeft. Het draait om plezier: experimenteren, leren én genieten! Samen spelen, samen delen of lekker alleen. Iedereen op zijn of haar eigen manier.

  • Tijdens de laatste Party Play maand kun je de mooiste cadeautjes onder de € 25,-, echte populaire klassiekers voor onder de kerstboom en de bestsellers van 2021 kopen. 

EasyToys nodigt je uit om deel te nemen aan Party Play - Year of the Play

Auteur: Quirine Brouwer

In samenwerking met: