Ga naar de inhoud

Opgebiecht: Ik geef mijn man stiekem ananas voor de vieze zaadlozing smaak

Ik geef mijn man stiekem ananas voor de vieze zaadlozing smaak Bron: © Canva - Ik geef mijn man stiekem ananas voor de vieze zaadlozing smaak 

Deze week in Opgebiecht: Tabita (45) heeft al maanden een geheim dat haar liefdesleven compleet heeft veranderd. Ze voert haar man wekelijks 3 ananassen, zonder dat hij het merkt. Ze heeft er een speciale reden voor.

Opgebiecht (na lange tijd)

“Het is een bekentenis die ik al maanden met me meedraag, een klein, schokkend geheim dat ik angstvallig verborgen houd voor mijn man, Pieter.

Laat ik maar met de deur in huis vallen: Ik voer mijn man, zonder dat hij het weet, wel 3 ananassen per week. De reden hiervoor is zó stom en tegelijkertijd zo cruciaal voor ons liefdesleven, dat ik het hem nooit hardop durf te vertellen.”

De bittere waarheid over de smaak

“Pieter en ik hebben een fantastisch huwelijk. We zijn dol op elkaar, en het vrijen gaat ook nog altijd goed, op 1 detail na. Ik vind de smaak van zijn zaadvocht echt vies. Hij is zich er totaal niet van bewust, en ik heb me er jarenlang doorheen gewaagd. Maar op den duur begon het me zo tegen te staan dat ik hem niet meer wilde bevredigen met mijn mond. Dus was ik maar verkouden of had ik zogenaamd een aft in mijn mond. Dat kon ik niet week op week zeggen natuurlijk. Er moest wat gebeuren.

De redding vond ik op het internet, natuurlijk. Ik las daar dat de geur en smaak van zaadvocht net als zweet en adem, sterk beïnvloed wordt door de voeding. De grote tip: ananas! De enzymen en suikers zouden de smaak zoeter en aangenamer maken. Maar hoe breng je zoiets ter sprake? Pieter aankijken en zeggen: “Eet 3 ananassen per week, want je zaad is vies,” vond ik maar wat lullig. Dus besloot ik dat ik slim aan de slag moest.

De camouflagekeuken: ananas overal

Mijn missie begon. Ik wist dat ik Pieter niet blij zou maken met stukjes rauwe ananas. Hij is niet dol op de textuur en de zuurgraad. Mijn aanpak moest subtiel en onweerstaanbaar zijn. Mijn keuken transformeerde in een ware ‘camouflagekeuken’.

Concreet verwerk ik de ananas op de volgende manieren:

  • De onzichtbare smoothie: Dit is mijn hoofdwapen. Iedere ochtend maak ik 2 grote ontbijtsmoothies. Hierin verstop ik zeker een halve ananas, samen met banaan, spinazie (voor de kleur), en gember. Door de sterke smaken van gember en banaan merkt Pieter de ananas totaal niet op.
  • Gemarineerd vlees: Ananas bevat enzymen die vlees mals maken. Ideaal! Ik gebruik ananassap als basis voor een marinade voor de spareribs of kip die we in het weekend eten. De marinade maskeert de ananassmaak, en Pieter is dol op het extra malse vlees.
  • Curry en roerbakgerechten: Wist je dat ananas perfect past in een Aziatische curry? Ik snijd de ananas in hele kleine stukjes en voeg die toe aan onze zelfgemaakte Thaise curry of nasi. De zoet-zure smaak wordt vaak toegeschreven aan de kokosmelk of de saus, en hij eet het zonder problemen op.
  • Exotisch dessert: 1 keer per week maak ik een dessert waar ananas in zit, zoals een omgekeerde ananascake (Pineapple Upside-Down Cake) of een snelle fruitsalade met veel munt en limoen. De munt en limoen zorgen voor een frisse smaak die overheerst.

Het resultaat van de sabotage

Inmiddels ben ik al maanden bezig en kan ik zeggen dat de operatie een doorslaand succes is. De smaak van zijn zaadvocht is echt onwijs verbetert. Ik had dit resultaat ook écht niet verwacht, maar ik kan dus zeker wel bevestigen dat ananas echt wat doet voor de smaak van de zaadlozing van de man.

Soms voel ik me een beetje schuldig over mijn kleine keukenbedrog. Maar als ik Pieter zie genieten van zijn ‘gewone’ smoothie of zijn malse spareribs, en als ik daarna van onze intimiteit kan genieten zonder dat ik me druk maak over de smaak, dan weet ik dat deze kleine, ananas-saboterende leugen het waard is. Pieter is blij, en ik ben blij. En dat is het enige wat telt.

Opgebiecht verhaal delen?

De namen en de foto zijn gefingeerd. Heb jij ook een geheim waar je niemand over durft te vertellen, en wil je dat wel opbiechten? Mail dan naar onze redactie en wij delen je verhaal (anoniem).

Lees ook onze andere spannende rubrieken:

Meer over: