Ga naar de inhoud

Onkruid verwijderen wordt gemakkelijk met dit hulpmiddel

Update:
Garden Touch onkruidtrekker onkruid verwijderen

Welkom in de wereld van moeiteloos tuinieren! Heb je genoeg van urenlang bukken, trekken en sjorren aan onkruid? Wil je graag genieten van een prachtige tuin zonder de rugpijn en vermoeidheid die gepaard gaat met traditioneel tuinieren?

Maak kennis met de elektrische onkruidborstel, jouw nieuwe geheime wapen in de strijd tegen ongewenste begroeiing.

Ontdek waarom dit onmisbaar is voor elke tuinliefhebber

Wil je snel, efficiënt en comfortabel onkruid, mos en ander vuil tussen je tegels verwijderen? Dan is een elektrische onkruidborstel iets voor jou. Deze borstel is ideaal om je tuin snel weer fris en opgeruimd te krijgen. Beweeg de onkruidborstel simpelweg langs de randen, scheuren en voegen van je terras of pad, en hij verwijdert in een oogwenk al het vuil en ongewenste planten en bloemen.

Dit zijn de voordelen van een onkruidtrekker: 

1. Onkruid snel en makkelijk verwijderen 

Met een onkruidtrekker verwijder snel en makkelijk je onkruid zonder dat je daarbij je handen vuil hoeft te maken of je knieën te belasten. Dit bespaart een hoop tijd, helemaal als je het vergelijkt met het verwijderen van onkruid met de hand of met een schepje. Als het op onkruidverwijdering aankomt, is snelheid en efficiëntie van cruciaal belang. Met een elektrische onkruidborstel kun je jouw tuin onderhoudstijd drastisch verminderen. De krachtige roterende borstelharen verwijderen moeiteloos het onkruid en wieden het tot in de wortels uit. Zeg maar vaarwel tegen het gedoe van handmatig wieden en verwelkom een nieuwe wereld van tijdsbesparing.

2. Een onkruidtrekker is een milieuvriendelijk keuze

Een onkruidtrekker is milieuvriendelijke optie om ongewenste planten te verwijderen. Traditionele onkruidverwijdering gaat vaak gepaard met het gebruik van chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor zowel jouw gezondheid als het milieu. Met een elektrische onkruidborstel kun je echter genieten van een veilige en milieuvriendelijke oplossing. Door gebruik te maken van warmte en mechanische beweging, vermijdt de borstel het gebruik van schadelijke chemicaliën en zorgt ervoor dat je op een duurzame manier kunt genieten van een onkruidvrije tuin.

3. Gebruiksgemak en veelzijdigheid

Een onkruidtrekker kan ook zeer effectief zijn in het verwijderen van ongewenste plant groei, vooral als je regelmatig onkruid verwijdert voordat het de kans krijgt om dieper te wortelen. Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of een beginner met groene vingers, de elektrische onkruidborstel is ontworpen met jou in gedachten. Dankzij het ergonomische ontwerp en de intuïtieve bediening is deze tool gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor degenen die nog nooit eerder een onkruidborstel hebben gebruikt. Bovendien kun je de borstel aanpassen aan verschillende oppervlakken, van trottoirs en opritten tot gazon randen en terrassen. Het maakt niet uit waar het onkruid zich verstopt, met deze borstel kom je er moeiteloos bij.

4. Verwijderen verschillende soorten onkruid 

Sommige onkruidtrekkers zijn zo ontworpen dat ze kunnen worden gebruikt om verschillende soorten onkruid te verwijderen, waaronder die met diepe penwortels, die anders moeilijk te verwijderen zijn.

5. Een onkruidtrekker is makkelijk in gebruik

Een goede onkruidtrekker is vaak ergonomisch ontworpen, wat betekent dat hij comfortabel in de hand ligt en je niet te veel kracht hoeft te zetten om het onkruid te verwijderen. Dit kan het werk minder vermoeiend maken en blessures voorkomen.

6. Geld besparen op lange termijn

Hoewel de aanschaf van een elektrische onkruidborstel initieel een investering kan lijken, zal het je uiteindelijk geld besparen op lange termijn. Door zelf het onkruid te verwijderen, vermijd je de kosten van het inhuren van professionele tuiniers of het aanschaffen van dure chemische middelen. Bovendien voorkom je schade aan je planten en bloemen, waardoor je ook bespaart op vervangingskosten. Met deze slimme investering geniet je niet alleen van een prachtige tuin, maar ook van een vollere portemonnee.

7. Duurzaamheid en betrouwbaarheid

Niets is frustrerender dan investeren in een tuingereedschap dat na een paar keer gebruiken al versleten is. Met een elektrische onkruidborstel hoef je je geen zorgen te maken. Deze krachtige tool is gebouwd om lang mee te gaan en is vervaardigd met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik. Ga zelfverzekerd aan de slag om onkruid tussen de tegels te verwijderen! 

Haal jouw elektrische onkruidtrekker bij de Action

Wil jij ook op een snelle, makkelijke én effectieve manier onkruid verwijderen? De Action heeft momenteel een hele goede aanbieding, voor de krachtige elektrische onkruidborstel Garden Touch betaal je nu € 49,95.

Tekst gaat onder de afbeelding verder.

Onkruidtrekker Action

De elektrische onkruidborstel Garden Touch wordt geleverd met 2 voegborstels die je gemakkelijk wisselt. De nylonborstel is perfect voor het verwijderen van lichte begroeiing en de staalborstel is ideaal voor hardnekkiger vuil. De voegborstels zijn voorzien van een veiligheidskap om je ogen te beschermen tegen rondschietend vuil. Deze tuinhulp is bovendien in lengte verstelbaar, waardoor hij geschikt is voor iedereen. Je hoeft nooit meer te bukken om al die ongewenste plantgroei te verwijderen, dus dat is heerlijk! De borstel weegt slechts 2,2 kg en is gemakkelijk schoon te maken. Veeg na elk gebruik de borstel eenvoudig even af met een vochtige doek en wat zachte zeep om de levensduur van deze tuinvriend te verlengen.

Voordelen elektrische onkruidborstel Garden Touch

  • Verwijdert makkelijk onkruid
  • Ergonomisch door telescopische steel
  • Inclusief 2 onkruidborstels
  • Let op: dit product is alleen online verkrijgbaar

Review door Startpagina testpanel: ‘Nooit meer op de knietjes’

Ons testpanel is thuis ook aan de slag gegaan met de Garden Touch en ontdekte meteen het grootste voordeel van de onkruidborstel. Tester Annet (67): “Als je mij vraagt wat het grootst voordeel van dit apparaat is, dan is dat het feit dat ik niet meer door mijn knieën moet om het onkruid tussen de tegels rondom haar huis vandaan te krijgen. Ik deed het voorheen altijd met een laag krukje of een kussentje onder mijn knieën. Dat hield ik dan hooguit een uurtje vol en dan hield ik het meestal weer voor gezien. Ik kon daar zomaar een week zoet mee zijn. Zag ik dan na een paar maanden weer het onkruid omhoog schieten dacht ik altijd meteen ‘ojee zere knietjes daar gaan jullie weer. Zijn jullie er wel al klaar voor?’ Als ik nu zelf ook de Garden Touch aanschaf kan ik het zware werk voortaan aan hem overlaten en kan ik met frisse zin tegen hem zeggen: ‘Zullen we maar weer?’

Het zware werk laat ik voortaan wel aan hem over

Het apparaat in elkaar zetten vond Annet ook makkelijk. “Ik heb een hekel aan het lezen van gebruiksaanwijzingen. Die negeerde ik ook dit keer weer ‘zo goed als’. Het in elkaar zetten was eenvoudig snel gedaan. Je hebt er wel een schroevendraaier bij nodig. Ook is het handig om tuinhandschoenen aan te doen, wanneer je de borstels gaat plaatsen of vervangen. Als je niet voorzichtig bent kun je je snel prikken aan de harde stekels van de borstels. Verder heb je een verlengsnoer nodig want het snoer van de Garden Touch is niet lang genoeg. Kijk wel altijd goed uit met je snoer. Hou die goed achter het apparaat. Zo voorkom je dat je er per ongeluk het draad stukmaait.”

Annet heeft nog een tip voor mensen die gevoelig zijn voor harde geluiden. “Heb je een groot terras en ben je lang bezig met borstelen: gebruik dan eventueel een gehoorbeschermer, want het apparaat maakt wel een gezonde herrie.”

Het straatwerk van Annet is grondig onder handen genomen door de Garden Touch.

Tester Sjoerd (32): ’toen had ik de slag te pakken’

Het duurde even voordat ik precies wist hoe de onkruidtrekker het beste werkt. Er zitten 2 kanten aan de onkruidtrekker, rechts zit het wiel en links de schijf waarmee je in de gleuven tussen de tegels moet komen.

toen had ik de slag te pakken

Als je precies tussen de 2 tegels zit kun je de onkruidtrekker een lang stuk doortrekken, zodat de gehele gleuf ‘geschraapt’ wordt. Je gebruikt daarbij je rechterhand om kracht te zetten, met behulp van de steun. Met je linkerhand stuur je de schijf in de juiste richting. Zodra je deze handeling te pakken hebt, haal je het onkruid moeiteloos weg. Het grote voordeel is het niet hoeven bukken. Het kost wel wat kracht, maar je hebt geen rugpijn na de klus. In mijn geval heb ik een vrij oneffen tuinvloer, met kleine klinkertjes. Dat vraagt extra tijd en moeite. Bij grotere tuintegels of een egale tuin, werkt het een stuk prettiger.

Meer over: