Ga naar de inhoud

In april bij ONS: 7x meer nostalgie

Update:
ONS programma april, Land Girls
In samenwerking met: ONS tv

In april starten maar liefst 7 nostalgische series bij ONS! Deze maand zie je bij ONS ook Nederlandse producties, comedy en crime. Ook is er volop aandacht voor muziek met Schlager en volksmuziek programma’s. Benieuwd naar de rest van onze programma’s? Lees snel verder.

Serie bij ONS: Land Girls

Land Girls was de koosnaam voor jonge vrouwen die tijdens de Tweede Wereldoorlog huis en haard achterlieten om als lid van de Women’s Land Army de Britse landbouw draaiende te houden. In deze hartverwarmende dramaserie volgen we de lotgevallen van deze dappere dames.

De tekst gaat verder onder de afbeelding >>

  • Vanaf 11 april iedere donderdag om 16.00 uur.

Serie bij ONS: Rebus – alle seizoenen

John Hannah en later ook Ken Stott schitteren in de rol van de Schotse inspecteur John Rebus (zie foto). Rebus is een gescheiden man en vader van een 19-jarige dochter. Zijn privéleven, maar ook zijn professionele werk, zorgen vaak voor veel zorgen. Deze serie is nog steeds heel actueel.

  • Vanaf 29 april iedere maandag om 21.00 uur.

Serie bij ONS: Frankie Drake Mysteries – seizoen 3 en 4

Seizoen 3 en 4 geven een reeks avonturen waarin de dames van Drake Private Detectives uitdagendere zaken aanpakken en het opnemen tegen een aantal indrukwekkende vijanden.

  • Vanaf 16 april iedere dinsdag om 16.00 uur.

Serie bij ONS: Doctor Finlay – alle seizoenen

Doctor Finlay is een creatie van A.J. Cronin. Deze Schotse schrijver wijdde een hele reeks korte verhalen aan de belevenissen van de charmante plattelandsarts Doctor Finlay en zijn patiënten. 

  • Vanaf 30 april iedere dinsdag om 17.00 uur.

Muziek bij ONS: Melodien der Berge

Moderator Michael Harles (zie foto) gaat op muzikale reis naar de regio’s Wilder Kaiser en Imst in Oostenrijk. In het programma presenteert hij een adembenemend alpenlandschap, prachtige alpenweiden, traditioneel vakmanschap en veel interessante verhalen en gesprekken met de lokale bevolking. Heerlijk geniten van mooie beelden en fijne muziek.

  • Wilder Kaiser – Donderdag 11 april om 15.00 uur en zondag 14 april om 18.00 uur.
  • Imst – Zondag 7 april om 18.00 uur.

En nog vóór Pasen mag je ook 1 van deze series niet missen:

  • Eline Vere: vanaf 29 maart is Eline Vere te zien, iedere vrijdag om 20.00 uur.
  • Van de Koele Meren des Doods: vanaf 29 maart is Van de Koele Meren des Doods te zien, iedere vrijdag om 20.00 uur.

Hoe kan ik ONS ontvangen en kijken?

ONS is te ontvangen via de gebruikelijke aanbieders van digitale televisie in Nederland. Bij sommige providers is ONS in het basispakket opgenomen, bij anderen in een plus- of themapakket. Weten waar je deze televisiezender vindt bij jouw provider? Kijk in het overzicht.

Schrijf je vandaag nog in voor de maandelijkse nieuwsbrief, dan mis je ONS programma nooit meer!

In samenwerking met: ONS tv

Meer over: