Ga naar de inhoud

Hoe gaat het met Martijn Krabbé? Hij deelt een gezondheidsupdate

Update:
Martijn Krabbé gezondheidsupdate

Martijn Krabbé, de 55-jarige presentator, heeft een gezondheidsupdate gegeven over zijn strijd tegen kanker. Hij deelde eerder op Instagram dat hij gediagnosticeerd is met de ziekte. Nu laat hij weten dat hij veel geluk heeft en dankbaar is.

Begin van dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat Martijn Krabbé een vorm van kanker heeft. Daarna was het een tijdje stil rondom de presentator. Hij verbreekt nu die stilte en laat weten hoe het met hem gaat.

De boodschap van hoop

Martijn’s boodschap brengt een golf van positiviteit en hoop onder zijn volgers en fans. Ondanks de zware diagnose van kanker, blijft hij optimistisch. Dit is een bemoedigend teken, niet alleen voor hemzelf maar ook voor anderen die in een soortgelijke situatie verkeren. Het laat zien dat hoop en positiviteit krachtige wapens zijn tegen ziekte.

Welke vorm van kanker Martijn heeft laat hij nog niet los. Maar de resultaten van de behandelingen zien er zowaar goed uit.

Het had veel erger kunnen zijn

Martijn Krabbé in Kopen zonder kijken

Krabbé is op dit moment nog te zien in het populaire tv-programma Kopen zonder kijken, wat hij al jarenlang met veel empathie voor de deelnemers presenteert. Diepgaande gesprekken zijn een krachtig element in “Kopen zonder kijken”, maar wanneer Martijn Krabbé ze voert, lijkt er een extra laagje intensiteit te ontstaan.

Het wordt haast onvermijdelijk emotioneel als je weet dat hij momenteel zelf tegen kanker vecht. Het is voor de kijkers aangrijpend om hem zo empathisch op het scherm te zien, wetende wat hij buiten de show doormaakt.

Martijn Krabbé dankbaar

Wat zijn de gevolgen van zijn ziekte?

Voorlopig alleen een onstuitbare eetlust (had ik al), slapeloosheid (nothing new) en spierverslapping (het begon al langzaam in te zakken) maar voor de rest? Een grote dankbaarheid naar het extreem professionele en zorgzame team van het Amsterdam UMC

Dankbare woorden van Martijn Krabbé

De tekst gaat onder het bericht verder >>

Zieke Martijn Krabbé verbreekt stilte met gezondheidsupdate

Bekijk de recente uitzending van Shownieuws hieronder terug >>

Bron: AD
Headerfoto: BSR Agency / Contributor (Getty Images)

Meer over: