Draai voor klassieke weergave

Doe jij al aan fileflirten? 6 tips voor flirten in de auto

In samenwerking met:

Flirten met degene in de auto naast je maakt een file een stuk leuker. Een knipoog hier, een glimlach daar. Fileflirten is leuk, spannend én uitdagend. Hoe pak je dat aan en hoe doe je het veilig? 6 tips om veilig te flirten in de file. 

Met fileflirten doorbreek je - op een spannende manier - de sleur in de alledaagse file. Als je je aan de veiligheidsregels houdt én deze 6 tips opvolgt, heb jij ook kans op een leuke filedate.

1. Zorg dat je er op en top uit ziet

Flirten in een file vanuit een auto kan best lastig zijn. Er zijn namelijk zo ontzettend veel auto’s, in welke auto zit jouw fileflirt? Om te zorgen dat jij opvalt, moet je er op en top uitzien. Zorg dat je haar (en make-up) goed zit en zorg voor een opvallende blouse, blazer of top. Sexy lingerie onder je outfit zorgt ervoor dat je je extra verleidelijk voelt.

Daarnaast is je auto ook belangrijk. Een vieze auto vol deuken vindt niemand aantrekkelijk. Wat dacht je van een rondje door de wasstraat? Wanneer het moment daar is, check dan nog even je autospiegel. Klaar voor? Zet je radio aan en start met glimlachen. 

2. Kies je (flirt) doel uit 

Wanneer je in de file staat, ben je omringd door veel auto’s. Terwijl je dat normaal verschrikkelijk zou vinden, kan jij - als flirtende bestuurder - momenteel je geluk niet op. Kijk goed om je heen. Met wie zou je willen flirten? Bestudeer de auto én kijk naar de persoon. Tevreden? Scan dan nog even snel of de persoon alleen rijdt. Je wilt immers niet met iemand flirten waar de partner gewoon naast zit.

3. Blijf in de buurt van je doel

Heb je een charmante verschijning gevonden? Mooi, dan is het tijd voor de volgende stap: in de buurt blijven van je doel. Het is hierbij heel belangrijk dat je dit veilig doet. Ga niet plotseling wisselen van rijbaan, onnodig links rijden of bumperkleven. Wanneer je een leuke fileflirt hebt gevonden, blijf dan zoveel mogelijk naast of achter deze bestuurder rijden. Probeer indien mogelijk, het eerste contact te maken. Zorg dat je snel schakelt, want voordat je het weet gaat je doelwit in een volgende versnelling. 

4. Maak zoveel mogelijk contact

Probeer als je auto stil staat, zoveel mogelijk de aandacht te trekken van je fileflirt. Maak in alle rust oogcontact met die charmante bestuurder. Doe dit subtiel, begin met een glimlach of een knipoog. Dit is de beste manier om een ander te laten weten dat je iemand aantrekkelijk vindt. Probeer in een korte tijd zo vaak mogelijk contact te maken. Als je fileflirt niet terugkijkt, duw dan heel zacht en kort op je toeter. Wanneer je dit te lang doet, schrikken mensen zich te pletter en kom je zelfs agressief over. Laat dat nou net het laatste zijn wat je wilt.

5. Zet je autoraam open 

Heb je een paar keer oogcontact gemaakt en gaat je fileflirt hierop in? Dan heb je de juiste persoon gevonden én zijn je flirt vaardigheden beter dan je dacht. Nu je inmiddels evenveel hebt gezwaaid als Máxima op Koningsdag, is het tijd voor de volgende stap. Een spannend, maar leuk moment. Draai je raampje open en gebaar naar de ander om zijn of haar raam ook omlaag te doen. Als jouw fileflirt zijn of haar raampje ook open doet, is je missie gelukt. Zeg directs wat grappigs, stel je voor of stel een vraag. Hier kan je van tevoren al over nadenken, maar zorg er in ieder geval voor dat je dit al gedaan hebt voordat je je raampje naar beneden draait. 

Zin in meer pit? Laat dan zien welke seksspeeltjes voor onderweg je bij je hebt. Vergeet ten alle tijden niet dat je in de auto zit, houd je aandacht ook op de weg. 

Koppeltoy, Exotiq massageolie en Lily vibrator (tijdelijk 20% korting)

EasyToys-seksspeeltjeEasyToys-erotische-massageolieEasyToys-speeltjes

6. Een kopje koffie bij het volgende tankstation?

Hoera, je fileflirt ziet jou ook wel zitten. Wat dacht je van een kopje koffie bij het eerstvolgende tankstation? Vraag brutaal of hij of zij de eerste afslag wilt nemen. Neem de leiding en bestel twee kopjes koffie. Probeer nu een gesprek aan te gaan en kijk of je fileflirt echt zo leuk is als je in eerste instantie dacht. 

Als deze onverwachte date een succes was, vraag dan om zijn of haar telefoonnummer. Of diegene nou ja of nee zegt, je hebt in ieder geval een fantastisch verhaal op de eerstvolgende verjaardag. En smaakt die koffie naar meer? Verleid je fileflirt dan met dit speeltje uit je nachtkastje (of dashboardkastje).

Year of the Play geheel in zomerse sferen

Summerplay-EasyToys

Ervaar deze zomer jouw Summer Play

Ben jij ook klaar voor de zomer? Sluit aan bij the Play en maak van jouw zomer, een onvergetelijke zomer vol spetterende en bovenal hete hoogtepunten Summer Play

Auteur: Ilse Bloemendal

In samenwerking met: