Het lijkt erop dat je gebruik maakt van een verouderde browser, niet alle functies van Startpagina zullen hiermee werken. Update je browser om sneller en veiliger te browsen.

Draai voor klassieke weergave

4 verrassende dagjes uit tot 50 euro per persoon

Dagjes uit, wij Nederlanders zijn er gek op. Gemiddeld doen we dat één keer per maand. En dat kan aardig in de papieren lopen! Niet nodig, want met een beetje speurwerk hou je het budget eenvoudig binnen de perken. Onderstaande uitjes blijven allemaal onder de € 50,- per persoon.

Avondarrangement in de Veluwse Bron

Sauna’s, baden en opgietingen. Een weldaad voor lichaam en geest. Bezoekje aan een welnesscentrum zijn heerlijk maar vaak ook prijzig. Tenzij je slim kiest! Zo heeft de Veluwse Bron de ‘Avond Special’ vanaf 17:00 uur. Naast het entree word je ook nog verwend met een snack en een drankje. En is de Veluwse Bron te ver uit de buurt? Veel wellnesscentra bieden voordelige arrangementen na werktijd.

Met kinderen voordelig naar het pretpark

Zelfs met een aanbieding blijft het pretpark een duur dagje uit: de kosten van parkeren, een snack en een souvenier komen er nog bovenop. Koop daarom de entreekaartjes eens op een online veiling. Dagelijks kun je er voor een prikkie entreekaarten voor de leukste pretparken en dierentuinen bemachtigen. Het scoren van de tickets is al een belevenis op zich. Op deze veilingen kun je bovendien altijd veilig je tickets kopen, want een notaris houdt toezicht of alles volgens de regels gaat.

Wandelen en picknicken in het groen

In het voorjaar kun je nog best vaak verrast worden door mooie warme dagen en dan wil je natuurlijk lekker naar buiten. Bereid een picknick voor op één van de vele mooie groene plekken in Nederland. Bijvoorbeeld op De Wieden in Overijssel. Bij theeschenkerijdewieden.nl kun je zelfs van te voren een gevulde picknickmand bestellen.

Dagtrip Volendam en Marken

Al was het maar om de klassieker; een foto in authentieke Volendammer klederdracht! Maar een dagje Volendam betekent ook een vers visje eten, terwijl je geniet van het uitzicht over de haven. Wandel rond in het historisch centrum en over de Dijk waar het barst van de leuke terrasjes, winkels en restaurants. Vaar in 30 minuten met de Marken-Express naar het historische havenstadje Marken. Kortom een dagje Hollandse historie! En de kosten, die heb je helemaal zelf in de hand.

Wil je meer inspiratie voor verrassende dagjes uit? Bekijk hiernaast het beste aanbod.