Ga naar de inhoud

Help dieren in nood: word ook collectant voor de Dierenbescherming

Update:
Collectant Dierenbescherming dieren in nood

Iedereen heeft wel een plekje in zijn hart voor dieren. En of het nu onze trouwe lobbes of in het wild levende dieren, ze verdienen onze liefde en bescherming. Zelf een steentje bijdragen? Meld je dan aan als collectant en collecteer voor de Dierenbescherming.

De collecteweek is van 1 tot en met 7 oktober 

De Dierenbescherming is een organisatie die al tientallen jaren opkomt voor dieren in Nederland. Ze biedt onderdak aan dakloze huisdieren, vecht tegen dierenmishandeling, en werkt aan een betere toekomst voor alle dieren. Om dit werk te kunnen blijven doen, heeft ze hulp nodig.

Ontdek hoe je de Dierenbescherming kunt helpen

Als collectant voor de Dierenbescherming maak je een wezenlijk verschil. Door deel te nemen aan de jaarlijkse collecteweek help je geld in te zamelen om dieren in nood te ondersteunen. Het is eenvoudig om je aan te melden via de website van de Dierenbescherming via: www.dierenbescherming.nl

Wanneer je je aanmeldt, geef je aan in welke buurt je als collectant het liefste loopt. Dit betekent dat je lokaal bijdraagt aan de bescherming van dieren bij jou in de buurt. Je ontvangt collectematerialen en duidelijke instructies om je te helpen bij het collecteren. Het is tegelijkertijd een leuke manier om erachter te komen wie er allemaal achter die voordeuren wonen bij jou in de buurt. 

TIP: collecteer samen met iemand anders: met je kind of kleinkind, of met die gezellige buurman waarmee je onderweg gezellig kunt kletsen.

De tekst gaat verder onder de video >>

Waarom is jouw bijdrage zo belangrijk? De Dierenbescherming is afhankelijk van donaties om haar vitale werk voort te zetten. De opbrengst van de collecteweek gaat rechtstreeks naar het redden en beschermen van dieren. Het zorgt voor de financiering van opvangcentra, voedsel en medische zorg voor dakloze dieren, en de mogelijkheid om te strijden tegen dierenmishandeling.

Dieren zijn kwetsbaar, je bent als collectant echt nodig

Dieren zijn kwetsbaar, want ze hebben niet de middelen zoals wij, om voor zichzelf op te komen. Jij kunt dat wel. Door collectant te worden help je ervoor te zorgen dat de Dierenbescherming haar missie kan voortzetten: het beschermen en verbeteren van het leven van dieren in Nederland. Elke donatie telt en draagt bij aan een betere toekomst voor dieren.

Met de opbrengst van jouw collecte help je mee aan:

  • Opvang van dieren in heel Nederland
  • De dierenambulance
  • Voorlichting op scholen
  • Campagnes tegen dierenleed
  • Preventief hulp bieden in thuissituaties
  • Inzet van dierenbuddies
  • Steun aan Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming
  • Dierenwelzijn op de politieke agenda zetten

Meld je vandaag nog aan als collectant

Wil jij positief bijdragen aan het welzijn van dieren in nood bij jou in de buurt? Meld je vandaag nog aan en help mee om de wereld een betere plek te maken voor de dieren die onze steun nodig hebben. Ben je niet in staat om te collecteren of is het gewoon niks voor jou, of heb je niks met dieren? Misschien kun je een andere goede doelenorganisatie steunen.

Bron: Dierenbescherming.

Meer over: