Ga naar de inhoud

Chocoluxe: in een handomdraai warme chocolademelk, frappé, ijskoffie en meer

Update:
Chocoluxe

Ontdek waarom dit veelzijdige apparaat bijna onmisbaar is in jouw keuken! Wat kun je ermee maken? De perfecte warme chocolademelk, ijskoffie, cappuccino en nog meer.

Warme chocolademelk

Binnen 5 minuten de perfecte warme chocolademelk. Verlang je naar de romigste, meest bevredigende warme chocolademelk? Met de Chocoluxe hoef je niet langer te wachten. Binnen een oogwenk bereidt hij de perfecte kop warme chocolademelk voor je, precies zoals jij het lekker vindt.

Tekst gaat onder de afbeelding verder >>

Ook geschikt voor het maken van ijskoffie en frappés:

Voor degenen onder ons die graag experimenteren met verfrissende drankjes, biedt de Chocoluxe eindeloze mogelijkheden. Je kunt moeiteloos ijskoffie en frappés bereiden, zodat je zelfs op warme dagen geniet van je favoriete drankjes.

Makkelijk te reinigen

Geen gedoe met urenlang schrobben! De Chocoluxe is ontworpen met jouw gemak in gedachten. De anti-stick coating aan de binnenkant maakt het schoonmaken een fluitje van een cent. Gewoon even afwassen in een sopje, en je bent klaar voor de volgende smaaksensatie.

Melk opschuimen

Dit veelzijdige apparaat dient als jouw persoonlijke barista. Met een verwarmingscapaciteit van 300 ml en de mogelijkheid om 150 ml melk op te schuimen, maak je nu ook je favoriete cappuccino met het perfecte laagje melkschuim.

Chocoladesaus voor desserts

Maak snel en eenvoudig chocoladesaus voor het versieren van ijs, pannenkoeken, wafels, of taarten.

Chocolade fondue

Gebruik de Chocoluxe om een heerlijke chocoladefondue te creëren. Smelt chocolade en serveer met vers fruit, marshmallows, en koekjes voor een feestelijke traktatie.

Herbruik je oude chocolade

Heb je wat overgebleven chocoladerepen, chocoladekoekjes of chocoladechips die op het punt staan om oud te worden? Met de Chocoluxe kun je deze oude chocolade eenvoudig smelten en transformeren tot nieuwe en heerlijke creaties. Maak zelfgemaakte chocoladerepen, bonbons, of giet gesmolten chocolade over noten en gedroogd fruit voor je eigen overheerlijke snacks.

Progress Chocoluxe van de Action is een onmisbaar keukenapparaat voor iedereen die van chocolade houdt en graag experimenteert in de keuken.

Meer over: