Ga naar de inhoud

Camping De Wildernis: nieuw tv-programma met Johnny de Mol

Update:
Camping De Wildernis

Johnny de Mol start in januari met het tv-programma Camping De Wildernis. 4 Nederlandse gezinnen, die nog nooit verder zijn geweest dan de lokale camping, gaan plotseling naar de wildernis van Zuidelijk Afrika.

In plaats van het comfort van hun caravans wordt een nachtelijk avontuur met wilde dieren hun nieuwe realiteit.

Uit de comfortzone en in de wildernis

De programmamakers confronteren de deelnemers met situaties die ver buiten hun comfortzone liggen. Van slapen in het wild, nachtelijke safari’s tot het vastleggen van zeldzame dieren op camera. Alles draagt bij aan de spanning van het avontuur. De gezinnen worden niet alleen uitgedaagd om te overleven in de wildernis. Ook wordt hun concurrentievermogen op de proef gesteld.

Avontuur, concurrentie en fotografie

Ver weg van de bekende campingelementen zoals caravans en plastic stoelen, worden de deelnemers omringd door de ongerepte natuur van Zuidelijk Afrika. Vol met olifanten, zebra’s, leeuwen en meer. Hun doel is om zo veel mogelijk van deze dieren te fotograferen, met name zeldzame soorten. Professionele fotografen beoordelen deze foto’s, en de gezinnen verdienen geld op basis van kwaliteit en zeldzaamheid van hun opnames.

Deze uitdaging vereist niet alleen vaardigheden in het spotten en fotograferen van wilde dieren, maar ook samenwerking binnen het gezin. Ze moeten samen beslissen welke dieren ze willen fotograferen. Ook moeten ze samen beslissen hoe ze hun tijd verdelen tussen het zoeken naar dieren en het onderhouden van hun kampeeruitrusting.

Het programma en het doel

Volgens Talpa, de producent van het tv-programma, wil Camping De Wildernis Nederlandse gezinnen de kans geven om te ervaren hoe het leven buiten hun comfortzone is. Het programma streeft ernaar de deelnemers kennis te laten maken met een volledig andere omgeving en cultuur. Zo worden ze en ze te confronteren met de uitdagingen van het leven in de wildernis. Houdt gidstv in de gaten om te zien wanneer het programma precies van start gaat.

Bron: RTLBboulevard

Meer over: