Ga naar de inhoud

Balkontafel die past op elk balkon: handig ruimte besparen

Update:
Balkontafel-sfeervol-balkon

Weinig ruimte op je balkon? Bekijk deze handige oplossing in de vorm van een balkontafel. Lees de tips wat je kunt doen om de ruimte op je balkon optimaal te benutten!

Wat kun je doen met een kleine balkontafel?

Een kleine balkontafel biedt de perfecte gelegenheid om je buitenruimte optimaal te benutten, zelfs als deze beperkt is. Dit zijn voorbeelden waarvoor je een kleine balkontafel gebruikt:

  1. Koffiemok en ontbijt: Begin je ochtend goed door een gezellig ontbijt op je balkon. Zet een kopje koffie of thee op de tafel, samen met een bordje met vers fruit, een croissant of een kommetje yoghurt.
  2. Boeken en tijdschriften: Creëer een ontspannen leeshoekje op je balkon. Leg je favoriete boeken, tijdschriften of een e-reader op de tafel, zodat je geniet van een goed verhaal terwijl je ook van de buitenlucht geniet.
  3. Planten en bloemen: Maak van je balkontafel een mini-tuin. Zet kleine potplanten, bloemen of kruiden op de tafel om een groene en levendige sfeer te creëren. Je kunt ook een hangende plantenbak aan de reling bevestigen voor extra groen.
  4. Laptop of tablet: Gebruik de balkontafel als een buitenwerkplek. Plaats je laptop of tablet op de tafel, pak een comfortabele stoel erbij en geniet van frisse lucht terwijl je productief bent.
    Vergeet niet een parasol of zonnescherm te gebruiken om reflecties op het scherm te verminderen.
  5. Snacks en drankjes: Organiseer een gezellige borrel op je balkon. Plaats een dienblad met lekkere hapjes, glazen en een fles wijn of frisdrank op de tafel. Nodig vrienden uit of geniet gewoon van een ontspannen avond alleen of met je partner.
  6. Decoratieve items: Gebruik de balkontafel als een blikvanger voor decoratieve items. Plaats een mooie vaas met bloemen, een decoratief beeldje of een kaars op de tafel om een persoonlijk tintje toe te voegen.
  7. BBQ-accessoires: Als je een balkontafel hebt met een stabiel ontwerp, kun je deze gebruiken om je BBQ-accessoires op te plaatsen. Leg je tang, spatel en marinadekwast binnen handbereik, zodat je tijdens het grillen alles bij de hand hebt.
  8. Spelletjes of puzzels: Een potje kaarten, spelletje domino of lekker even ontspannen met een puzzelboekje. Niets fijner dan plezier hebben in de buitenlucht.

Met een beetje creativiteit pas je de kleine balkontafel aan naar jouw behoeften en voorkeuren. Het is een veelzijdig meubelstuk dat je buitenruimte functioneler en gezelliger maakt.

Ruimte besparen met deze handige tafel van Action

Ben je op zoek naar een functionele en stijlvolle tafel voor je balkon? Dan is de Keter balkontafel van Action de perfecte oplossing voor jou. Deze handige tafel is ruimtebesparend, past op vrijwel alle balkonrelingen en is eenvoudig te monteren. Bovendien is deze tafel alleen online verkrijgbaar, je bestelt hem gemakkelijk en laat het thuisbezorgen.

Een van de grootste voordelen van de Keter balkontafel is het ruimtebesparende ontwerp. Door de tafel aan de reling van je balkon te bevestigen, bespaar je veel ruimte. Of je nu wilt genieten van een kopje koffie of even je boek wilt neerleggen, deze tafel biedt de perfecte oplossing. Het compacte ontwerp maakt hem geschikt voor zowel grote als kleine balkons, waardoor je optimaal gebruikmaakt van je buitenruimte.

Naast de functionaliteit voegt deze balkontafel ook stijl toe aan je balkon. Met zijn moderne uitstraling en trendy antracietgrijze kleur is deze tafel een mooie toevoeging aan iedere buitenruimte. De tafel is gemaakt van kunststof met een houtlook en is bestand tegen alle weersomstandigheden. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je de tafel binnen moet halen bij slecht weer. Even een doekje erover en hij is weer klaar voor gebruik. De tafel heeft amper onderhoud nodig.

Specificaties van de balkontafel

De Keter balkontafel is eenvoudig te monteren, je hebt er slechts 20 minuten voor nodig. Het artikel wordt geleverd als een bouwpakket, maar met de bijgeleverde instructies en het benodigde montagemateriaal hang je de tafel zo op. Ook voor de niet handige klusser is deze tafel in elkaar zetten goed te doen! De tafel is gemaakt van kunststof met houtlook en heeft afmetingen van 80 x 45 x 33 cm (lxbxh). Het maximaal draagvermogen van de tafel is 10 kg.

Meer over: