Ga naar de inhoud

Besparen door een abonnement op producten: van maaltijdbox tot witgoed

In samenwerking met:

Bijna 30% van de Nederlandse bevolking bezit een product abonnement. Ze zijn er in veel verschillende vormen, meer dan je zou denken. Van wasmachines tot vitamines en van koffie tot parfum, er zijn allerlei producten beschikbaar voor levering op abonnementsbasis. Waarom is deze vorm van consumeren zo populair geworden? 

Wat is een product abonnement?

Netflix en Videoland zijn bijvoorbeeld bekende abonnementsdiensten. Je betaalt een vast bedrag per maand en mag de streamingsdienst gebruiken. Wist je dat er ook product abonnementen zijn? Dit is een service waarmee klanten een vast bedrag betalen in ruil voor regelmatige levering van producten en diensten. Dit kan van alles zijn. Het is veel uitgebreider dan je denkt: maaltijdboxen, beautyproducten, contactlenzen, sokken, een tablet, elektrische tandenborstels, scheermes en witgoed abonnementen. Met de opkomst van abonnementsdiensten wenden veel mensen zich tot deze vorm van productlevering om hun dagelijkse leven gemakkelijker te maken.

Waarom een abonnement op een product aanschaffen?

De aanschaf van een abonnement kan een uitstekende manier zijn om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en aanbiedingen. Met het juiste abonnement kun je genieten van het gemak van de producten en diensten die je nodig hebt, zonder hoge aanschafkosten en het gedoe van voortdurend winkelen en online zoeken. Met een abonnement krijgt je toegang tot een breed scala aan producten en diensten voor een vast bedrag per maand of per jaar. En deze abonnementsproducten zijn er in alle soorten en maten, variërend van persoonlijke verzorgingsproducten tot aan een matras abonnement. 

Alle-abonnementen

4 goede redenen om een abonnement op een product te nemen:

1. Gemak: Met een abonnementsproduct hoef je je geen zorgen te maken over het onthouden van de aanschaf van items die je nodig hebt of het zoeken naar een bepaald product. Alles wordt automatisch bijgewerkt en is beschikbaar wanneer je het nodig hebt. Je hoeft niet meer van huis. Alle producten komen naar je toe en je kunt gemakkelijk pauzeren en opzeggen.

2. Prijs: Abonnementsproducten bieden meestal waar voor hun geld. Je betaalt een vast bedrag voor een vast aantal producten en diensten, of een service, wat betekent dat je geen zorgen hebt over de uitgaven voor afzonderlijke items of een hoog bedrag in een keer. Zo loopt je eventuele spaarrekening niet meteen leeg bij de aanschaf van bijvoorbeeld elektronica of kun je toch exclusieve producten aanschaffen die je normaal niet kunt betalen. 

3. Loyaliteit: Veel abonnementsproducten bieden loyaliteitskortingen en beloningen voor terugkerende klanten. Dit kan een geweldige manier zijn om geld te besparen en je abonnement langer te behouden.

4. Verscheidenheid: Een abonnement geeft je toegang tot een breed scala aan producten, diensten en inhoud. Je kunt kiezen uit verschillende opties en pakketten die passen bij je behoeften en budget.

Kortom, er zijn veel goede redenen om een abonnement aan te schaffen. Met een verscheidenheid aan producten, diensten en inhoud biedt een abonnement gemak, waar voor je geld en loyaliteitsbeloningen. 

Top 5 populaire product abonnementen op dit moment

Het is een gemakkelijk en een leuke service in de drukke 24-uurs economie waarin we leven. Dit zijn de meest gewilde product abonnementen van dit moment:

  1. Vitamine abonnement: zo vergeet je nooit meer om de juiste vitaminen in huis te hebben.
  2. Koffie abonnement: ontvang je favoriete koffiebonen of cups.
  3. Parfum abonnement: zo ontdek je nieuwe geuren en wissel je eenvoudig van merkparfums door kleinere hoeveelheid
  4. Kleding abonnement: elke periode een nieuwe (voor jou samengestelde) outfit ontvangen. 
  5. Maaltijdboxen: ontvang elke week of maand een doos met eten en/of drinken. Zo heb je altijd je favoriete drank in huis of heb je binnen een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel. 

Groeiende populariteit abonnementen

Volgens onderzoeksbureau Multiscope zal de abonnementen markt het komende jaar een groeispurt van 1 miljard euro doormaken tot een totale waarde van 2,4 miljard euro. Deze indrukwekkende groei zal – naar verwachting – leiden tot een toename van het aantal abonnees met 1,9 miljoen mensen. Met deze exponentiële groei is er een overvloed aan mogelijkheden! Al met al kan de aanschaf van een abonnement je tal van voordelen opleveren Je kunt geld besparen, genieten van een handigere ervaring en profiteren van de verscheidenheid aan beschikbare inhoud.

Op het nieuwe platform AlleAbonnementen.nl vind en vergelijk je heel handig alle product abonnementen van Nederland. Ben je op zoek of benieuwd? Kijk dan eens wat er allemaal mogelijk is en zoek het product dat het beste bij je behoeften past.

In samenwerking met:

Meer over: