Ik heb veel last van muggen, hoe kom ik er vanaf?

Onder in de kruipruimte staat (wat) water, klaarblijkelijk wonen we op een 'sloot' alsdus de kenners. Gister werden mijn gasaansluitingen vernieuwd en bleek dat daar een enorme hoeveelheid muggen zich voortplanten. Gekscherend werd het advies gegeven een (brul)kikker los te laten, nog andere suggesties?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een paar druppels olie op het water doen wonderen. Maar beter aan de basis beginnen. Vocht in de kruipruimte = vocht in je huis = je lam stoken. verder is het vocht ook de past voor je vloer. - Zoek uit waar het water vandaan komt - Stop het bij de bron (Bij grondwater geen optie) - Zorg voor schoon droog zan / schelpen dek (ev opvullen tot boven grondwater) - Zorg voor [enige] ventilatie onder je huis

Dat er vroeger een sloot heeft gelopen heeft er niet mee te maken, de muggen zoeken nu een winterslaapplaats, die moet donker, vorstvrij en koel zijn, dus een kruipruimte is geweldig voor ze, het zijn trouwens vrijwel nooit steekmuggen, dus luik dicht en gewoon vergeten, heb je er trouwens in het verleden wel eens last van gehad, toen je dit nog niet wist?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100