Wanneer zijn er dozen in de supermarkt?

Wat is een goed moment om dozen te halen in de supermarkt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

door langs te gaan. vragen aan een vloermedewerker. (geen kassa) wanneer er weer gevuld wordt waarbij dozen beschikbaar zijn. bij vers zijn er maar weinig bruikbare dozen, terwijl bij houdbaar (en voornamelijk de koekjes) er genoeg dozen zijn. eigenlijk het beste moment is als er houdbaar wordt gevuld. definitie van dozen is ook groot. chips dozen zijn groot en onpraktisch en niet steving. de koekjes dozen daarin tegen zijn een stuk bruikbaarder.

Rond sluitingstijd, Dan zijn de vakkenvullers bezig.

Op de dag nadat ervaren gevuld zijn. Vogel uit opwelde dag er gevuld word en ga de ochtend erna. Dan zijn er genoeg! Als je veel dozen nodig hebt of bijv bananendozen kun je het ook aangeven bij de groentenman/vrouw. Misschien bewaren ze dan voor jou. Als het om de boodschappen gaat en je irriteert je dat er geen dozen zijn: een plastic zak kun je heel klein opvouwen en altijd in je binnenzak bij je stoppen.

Vraag het even aan de bedrijfsleider,als je meerdere dozen nodig hebt, Die is blij er van af te zijn

Vraag gewoon aan het personeel of ze een X aantal (bananen)dozen apart houden en dat jij op bijv. 15 december erom komt. Bij ons in de winkel doen ze dat altijd.

Als het rustig is bij Appie de hele dag, als het druk is de hele dag nauwelijks.

dit ligt aan de supermarkt. bij sommige staan nog steeds dozen bakken. andere super markten verscheuren automatısch alle dozen. dus je kan het beste als je dozen nodıg heb de dag of 2 dagen van te voren even vragen of ze dozen voor je achter wıllen houden. en zeg daarbıj hoeveel je er nodıg heb. dan krıjg je ze

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100