Spaarlamp kleuren.

Kan ik een spaarlamp insmeren met nagelak om de kleur te veranderen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

op zich kan dat wel met een spaarlamp. Zorg wel dat je geen lak tussen de pakking en het glas laat lopen, want dan kan de pakking los komen zitten. Doe het niet met een ledlamp want die wordt zo heet, dat een extra laag aan de buitenkant wel eens kan zorgen dat de lamp in no time van de hitte uit elkaar springt.

nee,want dat gaat stinken

Ja hoor dit kan je doen met een spaarlamp of ledlamp en op deze manier is het goedkoper dan een dure kleurlamp aan te schaffen. gr

Je kunt beter gewoon gekleurde lampen kopen: http://www.megaelektro.nl/product/lichtbronnen/spaarlampen/megaman-spaarlampen/gekleurde-spaarlampen http://www.elektronica-shop.nl/contents/nl/d1228.html?gclid=COHuoaTQ1acCFUGHDgodCmnT9A http://www.energiebespaarshop.nl/spaarlamp/rood-gekleurde-spaarlamp-11w-e14 http://www.lampshop.nl/contents/nl/d95_Feestverlichting_en_lichtslangen.html

Ik zou het niet doen met nagellak. Ik heb het wel eens gedaan met een 'waasje' beige verf in een spuitbus. Niet teveel over de lamp spuiten, maar slechts wat 'mist'. Een spaarlamp wordt niet zo warm, en het effect is een veel sfeelvollere verlichting!

Ja , ik doe niet anders .gisteren nog eentje bijgekleurd . Bij de bouwmarkt kan je potjes verf op waterbasis kopen in diverse kleuren . Ik heb er zojuist 'n paar gevonden . Merk : Rambo . ander merk van Praxis : mengkleur voor muur- & structuurverf nr. 480 .Kleurnaam houtbruin . Met 1 potje doe je 300 jaar . Toegevoegd na 1 minuut: Als je het doet terwijl de lamp brandt is het in 1 minuut droog !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100