Is er veel kwaliteitsverschil tussen dure en goedkope plakband?

De vraag kwam op omdat ik een stukje pakband wilde pakken en de rol afscheurde tot zo'n puntig dun sliertje en ik daarna een kwartier moest peuteren om weer een los stukje te vinden (hij zat gewoon in een plakbandautomaat).

Toen dacht ik: is dit eenmalige pech of het gevolg van mijn aankoop: 10 rollen voor bijna niks ipv zo'n dure merkrol die in een kartonnetje in een luxe folie wordt verkocht voor het minimaal 10 voudige?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens mij is er inderdaad wel verschil van kwaliteit. Op mijn werk gebruikten wij Tesa plakband en thuis gebruikte ik zelf goedkope plakband van de Action of Blokker. Thuis had ik inderdaad ook vaak problemen zoals jij die omschrijft. Op het werk nooit. Relatief heb je dus meer aan dure plakband. Overigens valt de prijs best mee, hoeveel heb je nou echt nodig?

Heb zelf ook al ondervonden dat een iets duurdere plakband ook merkelijk een beter resultaat geeft(het verschil moet toch ergens inzitten)

een goede tip is dat als plakband te koud is,het plakband snel scheurt of minder plakt,zorg daarom dat je plakband warm is bijv. ff op de kachel leggen.wij hebben er als verhuizers vaak last van daarom deze tip wij doen dat ook en werkt echt super

ik denk dat het verschil hem in de dikte zit, des te dikker des te makkelijker je het uiteinde zal vinden, echter dekt dit kwaliteitsverschil de prijs ervan naar mijn idee niet

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100