Er zitten jongens die sneeuwballen gooien op onze ramen. Hoe zorg ik ervoor dat ze zo hard schrikken dat ze nooit meer hier in de buurt willen komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

geef ze een beker warme chocolade melk als ze beloven geen sneeuwballen op je ruiten te gooien dat verwachten ze echt niet :p boos reageren maakt het voor hun alleen maar leuker.

Je kan ze in eerste instantie bedreigen,in de trant van,Als je nog eens gooit dan haal je het nieuwe jaar niet!En gelijk daarna zeggen,gooi er nog maar eens een keer NU,kunnen we gelijk zien of je lef hebt.

Ga naar de kinderen en vraag als ze bij hun eigen ouders sneeuwballen op het raam gaan gooien.Zeg ook dat je er last van hebt en dat het geen stijl is omdat te doen.Dus opgerot gooi maar bij je ouders als je durft.

Voor het raam gaan staan en naar ze zwaaien... is de lol er al gauw af...

als je een hond hebt stuur hem dan achter hun aan of de telefoon pakken en voor je neus houden en alsof typen PS: het kan werken

geen aandacht aan besteden Toegevoegd na 41 seconden: , dan houden ze vanzelf wel op

de "knetterbiele" antrappen. of op zijn nederlands gezegd, de kettingzaag aandoen, naar buiten lopen, ze aankijken en weer terug lopen....maakt indruk, geloof me.

Gooi een ijsbal tegen hun hoofden deden ze ook bij mij heb ze geijst en ze waren binnen 5 sec weg toen kwamen ze terug en heb ze toen ingepeperd!

Haha, of doet net zo kinderachtig als hun en vertelt het aan de ouders ! :D

Ga gezellig meedoen. Dan is de lol er zo vanaf.

honkbal knuppel pakken als je di hebt

Netjes vragen of ze alsjeblieft niet op je ramen willen zitten tijdens het sneeuwballen gooien. Of je ramen niet op straat laten slingeren.

je moet zeggen dat daar ze daar verder op heel boos worden dan denken ze van zelf o dan gaan we daar gooien

Wat bij ons heeft geholpen is door met een grote schep op mijn rug de tuin uit te rennen, ze waren nooit meer terug gekomen. Ik wilde ze absoluut niemand slaan, maar ze schrokken wel van dat 'wapen'.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100