hoe krijg ik kaarsvet van mijn terrastegels?

we hebben het al van de tegels afgeschraapt maar nu blijvan er vlekken . hoe krijg ik deze weg

Weet jij het antwoord?

/2500

Nog nooit op stenen geprobeerd. Maar laat het kaarsvet eerst smelten (bijv. föhn) en dan met keukenpapier opnemen (keukenpapier neemt het kaarsvet op)

Bronnen:
http://www.omaweetraad.com/tipview.php?rub...

Keukenpapier er op leggen en dan er overheen strijken met strijkijzer. Op de hoogste stand zetten.Op tegels heb ik nooit gedaan, maar op mijn salon tafel al 3 x !!! Het gaat er zo af ! Succes .

Kaarsvet is er al afgeschraapt hè? Probeer eens : een paar vellen keukenpapier op de vetplek leggen en met een hete strijkbout over het papier strijken. Hopelijk zuigt het vet dan in het papier. Toegevoegd na 32 minuten: Eventueel daarna een papje maken met Biotex en een tijdje laten intrekken.Daarna wegschrobben.

mogelijk dat schrobben met azijn werkt.

Het lijkt me logisch dat een "ontvetter" (afwasmiddel oid) dit met gemak moet kunnen verwijderen. Dus maak een sopje en wrijf het met een schuursponsje weg.

Zoals u weet is kaarsvet parafine en dat kan u oplossen met tolueen of hexaan. Wilt u geen producten gebruiken dan kan u altijd met een hogedrukreiniger met verwarming tot 100°C het proper spuiten, u kan er ook nog detergent aan toevoegen om het mooi te ontvetten. Zo een hogedrukreiniger kan u huren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100