Hebben de meeste huizen in Amerika de voordeur in de woonkamer?

In Amerikaanse sitcoms lopen ze via de voordeur rechtstreeks de woonkamer in. Er is niet eerst een hal net als bij ons. Is dit gebaseerd op de werkelijkheid of alleen op tv zo?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het hangt er van af wáár je in de States bent; in gebieden waar het in de winter heel koud is zullen mensen wel een hal hebben (om het verliezen van warmte tegen te gaan en om een plaats te hebben om hun jas op te hangen en hun snowboots weg te zetten), op plaatsen waar het altijd warm is heb je niks aan een hal, want geen jas en geen last van warmteverlies. In de tropen hebben mensen ook geen hal.

Nee hoor, onzin. Da's in comedyseries het geval, maar in het echt niet.

Ze vinden een voorhal zonde van de ruimte. Ook in Groot Britannië tref je dit veel aan.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/kennen-amer...

Nu ben ik wel niet in zóveel huizen daar geweest ('n kleine 10 denk ik) maar mijn ervaring daar is dat dit echt waar is. Sommigen hadden nog een piepklein hokje waar net 1 persoon in kan staan, maar geen gang en geen kapstok zoals bij ons.

Bronnen:
persoonlijke ervaring

Dat heeft allen met de prijsklasse te maken. Goedkope woningen hebben geen "hall" want te klein en plaatsinnemend. Echte grote huizen van 1 mio dollar hebben altijd een hall, zelfs een heel grote.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100