Benaming design/modern CD-rek (voor tegen de muur) in de vorm van S?

Ik heb een lege muur en zou hier graag een CD-rek tegen hangen. Het CD-rek dat ik in gedachte heb is een modern/design rek wat je bijvoorbeed kan kopen in de vorm van een horizontaal liggende S.

Zelf ben ik al enige tijd op het internet aan het zoeken maar ik vind er maar geen. Ik weet ook niet wat de juiste benaming is om het op te zoeken.

Kan iemand mij helpen met de juiste benaming of misschien een winkel waar ik dit zou kunnen kopen?

ALVAST BEDANKT!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is een s-vormig cd-rek, of een cd rek met een s-vorm (soms geschreven als "s vorm"). Dit is onder meer te vinden op de volgende websites: Van glas: http://cellaglasenrvswebwinkel.nl/226_1430_11843/Glazen-Meubels/Glazen-CD-DVD-rek/CD-rek-Swing.aspx en hier: http://www.rvs-products.nl/dvdrek-swing-svorm-helderr-p-4326.html?osCsid=2ec5da3e922bbc48683c86ae965da435 hier een rieten: http://www.marktplaats.nl/a/huis-en-inrichting/woonaccessoires-cd-en-dvd-rekken/m760915703-gevlochten-rieten-cd-rek-aparte-vorm.html en ook in andere advertenties op www.marktplaats.nl worden s-vormige cd-rekken aangeboden. Toegevoegd na 10 minuten: Van het merk Helderr heet het s-vormige CD-rek "Swing".

Bronnen:
http://cellaglasenrvswebwinkel.nl/226_1430...
http://www.marktplaats.nl/a/huis-en-inrich...
http://www.rvs-products.nl/dvdrek-swing-sv...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100