waar kan je zalm/ oud roze plastic (onbreekbare) kerstballen kopen?

ik kom ze helaas nergens tegen in de winkel, alleen de breekbare variant, maar met drie katten en 3 kleine kinderen is dat niet heel handig:(

graag alleen reageren als je het ook echt zelf gezien heb want ik ben al verschillende winkels afgeweest n.a.v. tips van mensen die "het hadden gedacht van wel"

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In deze webwinkel hebben ze roze (wel wat feller dan zalm of oud roze) kunststof ballen: http://www.beekwilder.com/NL/Catalog/ProductDetail.htm?productId=905-586&category=Kerstbal Taupe kleur, op de foto lijkt het wel een beetje een zalm kleur. Maar helaas zitten er ook wat andere kleuren tussen. http://www.kerstartikelen.nl/onbreekbare-kerstballen-5cm-mix-27-stuks-636 Matroze kerstballen: http://www.herberslifestyle.nl/a-35686264/kerstballen-amp-ornamentjes/onbreekbare-kerstbal-roze-mat-5cm/ http://www.herberslifestyle.nl/a-35686318/kerstballen-amp-ornamentjes/onbreekbare-kerstbal-roze-mat-7cm/ Glitters: http://shop.arnel.be/115437.html (Wel uit België) Verder valt het mij op dat ze in Duitsland heel veel verschillende soorten kerstballen verkopen, ook van kunststof en ook in wat ouderwetsere kleuren. Misschien is dat nog een idee. (Zoek maar eens op "weihnachtskugel kunststoff" "Christbaumkugel kunststoff")

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100