Wie kent een lichtschakelaar, opbouw, die een lampje heeft dat altijd brandt, zodat je hem in het donker makkelijk vindt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bedoel je zoiets als dit: http://www.esrbeheer.nl/gira-2-polige-schakelaar-opbouw-met-lampje-zuiver-wit.html Toegevoegd na 23 uur: Die zijn dus op deze site te bestellen maar goede bouwmarkten zullen ze ook wel hebben.

U kan op uw bestaande schakelaar een neonlampje aansluiten. Echter één probleem, het zal enkel branden als de schakelaar open staat en uitgaan als u het licht aansteekt. Het voordeel is dat u geen nulleider (blauwe draad) tot aan uw schakelaar moet brengen. Als de blauwe draad daar al is kan u de schakelaar gebruiken zoals voorgesteld in vorige antwoord door Pelle.

Daar zijn zoveel soorten van, dat ze ze verkopen...........bij de bouwmarkt. Ben je al bij een bouwmarkt geweest? Daar hebben ze meestal een behoorlijk assortiment. Wij hebben er twee met een licht rondom de schakelaar als het licht uit is. Bij Conrad hebben ze ze in ieder geval ook voor vochtige ruimtes. http://www.conrad.nl/ce/nl/Search.html?search=lamp%20%20schakelaar&WT.mc_id=google&insert=8J&WT.srch=1&gclid=CIXz2aX6obYCFUdY3godNigAdw forum over aansluiten http://www.klusidee.nl/Forum/about48007.html http://www.veit.nl/85347-hoe-schakelaar-met-controlelampje-bedraden

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100