Waarom zijn sommige behang zo duur (het is toch dik papier of niet?)

Weet jij het antwoord?

/2500

Marketing en kwestie van vraag en aanbod. Sommige kensen hebben geld over om gekleurd papier te kopen om op de muren te plakken, anderen gebruiken kranten en weer anderen die leven in een lemen hutje en hebben honger... Wat de gek er voor geeft toch?

Sommig behang hoort ook bij een bepaalde trend. Neem nou bijvoorbeeld Pip studio. Die hebben samen met Eijffinger een "behanglijn". Pip (is al peperduur) maar de rollen vliegen de winkel uit omdat het "hip" is. Dan kun je gemakkelijk vragen wat je wil, men betaalt het toch. Nemen alle interieurprogramma's appeltjesgroen behang dan kun je er het dubbele voor vragen. Plus natuurlijk de kwaliteit van sommig behang.

Sommig behang hoort ook bij een bepaalde trend. Neem nou bijvoorbeeld Pip studio. Die hebben samen met Eijffinger een "behanglijn". Pip is al peperduur maar de rollen vliegen de winkel uit omdat het "hip" is. Dan kun je gemakkelijk vragen wat je wil, men betaalt het toch. Nemen alle interieurprogramma's appeltjesgroen behang dan kun je er het dubbele voor vragen. Plus de kwaliteit, er zit merkbaar verschil in.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100