Hoe kan ik mijn telefoon- en cameraladers het beste opbergen?

Ik woon sinds kort samen met mijn vriend, en bij ons thuis slingeren de hele tijd snoertjes om onze telefoon, fotocamera, nintendo en laptop op te laden. We komen ongeveer om in de snoertjes. Weten jullie een charmante manier om ze op te bergen? Liefst mooi, net en... binnen handbereik voor dagelijks gebruik? Ik dacht aan misschien een heel dun kastje langs de muur met verschillende vakjes, maar die kan ik nergens vinden. Hoe lossen jullie't op?

Weet jij het antwoord?

/2500

stikker ze van te voren waar ze bij horen en maak een doos met vakken en berg ze daarin op. zo heb ik het ook gedaan en dat werkt prima. Toegevoegd na 51 seconden: zelf heb ik ze in een vakkendoos van de kerstballen liggen op alfabet. Toegevoegd na 3 minuten: je kunt elke doos die past bij interieur voorzien van vakjes eenvoudig van karton. hartjesdoos of een moderne desgindoos alles wat wils. Die van mij staat gewoon in de kast.

Ik heb om elk snoer een elastiekje gedaan, en ze liggen in een la. Zo raken ze niet in de knoop. En op allemaal een stickertje met waar het van is.

overal in huis waar een vrij stopcontact is ligt keurig opgerold snoertje en lader te wachten, het werkt voor ons en is te simpel voor woorden !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100