Bestaan er ook kunstofplanten die niet nep lijken?

Mijn kat eet altijd alle planten kapot. Ik ben op zoek naar een mooie "neppe" kamerplant. Bestaan er dus zulke planten die sprekend lijken op echte?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn tegenwoordig erg ' mooie' kamerplanten die niet echt zijn, dus nep! Waren ze eerst de erg mooie, heel erg duur,tegenwoordig heel goed betaalbaar. De plant op de foto staat hier naast mijn laptop, is zo'n 40 cm. hoog en kostte een euro of 7.- Amper meer dan de prijs voor een echte plant. Je kan niet zien dat het nep is, pas als je heel dicht bij komt, zie je dat de bladstelen er wat vreemd uitzien, maar dat is alleen voor een kenner. Ga maar eens naar een goed tuincentrum naar de afdeling, kunstplanten. Je zult verbaast zijn hoeveel mooie nepplanten er zijn. Ook gezonder voor je kat, want bij de kamerplanten zijn ook dodelijk giftige soorten!!!! Toegevoegd na 13 uur: Schiet me ineens te binnen, heb de plant van de foto bij Ikea gekocht.

Ja, ga hier maar eens kijken: http://www.maxifleur-kunstplanten.nl/ http://www.vandervleuten-beplanting.nl/kunstbeplanting.html

Jazeker bestaan die. Dat zijn zijden planten. Maar die zijn wel verschrikkelijk duur. Dus het is de vraag of dat opweegt tegen meerdere keren nieuwe echte planten aan te schaffen.

Bronnen:
http://www.kunstplantenwinkel.nl/

Ik heb zel een kunststof varen. Word vaak voor echt aangezien. Was jaren destijds ong. 50 gulden, dus wel tamelijk duur maar is nog steeds mooi.

Tegenwoordig zien de kunstplanten er niet meer zo nep uit als vroeger. Ik hen er nu al 3 van de Wibra. Die waren niet alleen goedkoop maar lijken ook zodanig echt dat mijn man ze steeds water wil geven. ;) Je moet gewoon even kijken welke er als echt uitzien want ze hebben daar ook neppers die er dan ook als nep uitzien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100