Hoe kan ik de afmetingen opmeten voor rolgordijn met een schuin slaapkamerraam? Het lijkt hierop: http://www.gamma.com/assortiment/raamdecoratie/rol

Nog nooit gedaan dat opmeten en ik moet een nieuw rolgordijn kopen voor een raam die groter is dan standaardmaat.
Kunnen jullie tips geven om niet teveel geld uit te geven omdat ik een laag budget heb, maar wil wel graag kwaliteit.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het lukt niet om de door jou opgegeven site te openen. Als het om een schuin dakraam gaat met een rechte bovenkant, dan moet je gewoon de breedte opmeten. Vervolgens kies je voor een rolgordijn met een standaardbreedte die iets groter is dan de breedte van je raam. Er zit eigenlijk altijd wel een gebruiksaanwijzing bij hoe je de stof en de rol in moet korten. Als het gaat om een schuin raam met een schuine bovenkant, dan gaat het met een rolgordijn niet lukken, dan zijn lamellen misschien een optie. Ook zou je nog even bij het klusadvies op de site van GAMMA kunnen kijken. Succes!

Dit is de link denk ik: http://www.gamma.com/assortiment/raamdecoratie/rolgordijnen/rolgordijn-dakraam/ Zoja, waarschijnlijk heb je een velux dakraam. Die heeft een code waarmee je de goede maat kunt bestellen. Onderaan rechts op deze link kun je zien waar je naar moet kijken: http://shop.velux.nl/producten/verduisterende-rolgordijnen Als je met die code naar de Gamma gaat bestellen ze zeker het goede rolgordijn. Toegevoegd na 1 minuut: Ter aanvulling: met die maat kun je dus OOK goedkope Gamma rolgordijnen bestellen maar als je iets meer kunt betalen zou ik toch echt de velux rolgordijnen adviseren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100