Moet ik mijn nieuw aan te schaffen overgordijnen in de slaapkamer wel of niet laten voeren? zie uitleg...

de gordijnen zijn van velours, van plafond tot de vloer. het is op een hoekflat waar het erg koud kan zijn. laten voeren kost 175 euro extra. ik heb reuma, er is met slapen gaan geen verwarming. wat is wijsheid?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De meeste velours gordijnen ZIJN al dik, zwaar en behoorlijk lichtdicht. Ik had ze niet gevoerd (in de woonkamer) en dat was toch al een goed "scherm" tegen de koude. Bij ons toch het nogal en dan is het dus nog belangrijker dat ze niet te veel kieren, die koude wind is veel kouder dan wat er nog aan koudesstraling doorheen komt Verder is de meeste voering vrij dun en meer tegen licht bedoeld. Ik denk dat het niet zoveel toevoegt Toegevoegd na 33 seconden: bij ons tochT (ipv toch)

Alle beetjes helpen en voering is heel dicht geweven. Kun je geen verwarming regelen? Zodat de temperatuur niet onder de 10 graden ofzo komt?

Je kan voeringen in alle diktes kopen hoor. Als het koud is bij jou op de slaapkamer, zou ik goed mijn licht opsteken bij de leverancier. Hoe dikker de voering hoe meer kouw her tegenhoud. Kijk nog even in de winkel voor je beslist. Succes met de aankoop.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100