Ik heb een bankstel gekregen van mensen die (kennelijk) niet beschikten over goede afzuiging: het stinkt naar eten+hond, hoe krijg ik de geur eruit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk dat dit heel moeilijk wordt. Maar een optie is om de bankstel te (laten) stomen. Met een stoomapparaat komen de meeste geuren en kleuren uit de stof. Nog een optie is geur verdrijvende spuitbussen. Deze vind je in alle winkels wel, bij de schoonmaakmiddelen. (Ik kan niet zo op een merk komen). Dit heeft overigens geen blijvende werking. Tijd zorgt er ook voor dat geuren langzaamaan verdwijnen.

ik heb een bankstel gehad die erg stonk naar de rook, dit is vanzelf weer weggegaan. de geur wordt snel minder denk ik.

iets vochtig maken, en er een paar zakken fijne soda op leegstrooien. (dus niet de dikke korrels) dit een tijd in laten trekken. meeste soda eraf vegen met een stoffer en blik (anders zit de stofzuigzak zo snel vol) en de rest met de stofzuiger verwijderen.

Gebruik hiervoor PureAyre geurverwijderaar! Deze spray tegen hondengeur kunt u toepassen op uw bankstel, kussens, tapijt, kleding etc. om alle nare geurtjes te verwijderen. Toegevoegd na 48 seconden: http://www.pureayre.nl/index.php?action=extra&extra=A_hondengeur_verwijderen_&lang=NL

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100