Hoe krijg ik mijn schoenen weer mooi schoon?

Het is nu al een tijdje geleden dat ik ze heb gekocht, en ik wil mijn schoenen weer mooi maken. Dus wat vies is, zo wit mogelijk krijgen.

Wat kan ik hiervoor het beste gebruiken? Ik ben best bereid even naar de schoenmaker te lopen voor een middeltje natuurlijk.

Op de foto zie je de schade ;)

Groetjes!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Billendoekjes! Werkt bij mij altijd heel goed!

los een steradent tablet op in een half glas warm water, giet het nog bruisende spul op de vlekken en dep of wrijf schoon

Met een sodasopje goed schrobben...

Het witte randje kun je makkelijk weer mooi wit krijgen door een beetje bleekwater op een doekje te doen en dan voorzichtig langs de witte rand halen,hierna met wat schoon water op een doekje nadoen. Pas wel op dat je niet met bleek op de stof erboven komt.

Hier thuis maken wij schoenen altijd schoon met baby billendoekjes.Die van de Action zijn het goedkoopste en werken het beste.Daarna inspuiten met vuilwerend en waterafstotende spray die te koop is bij alle schoenenwinkels

Dasty van de wibra, het is een ontvetter.. ik weet niet wat voor materiaal jouw schoenen zijn, maar met leren schoenen werkt het in ieder geval wel!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100