Hoe krijg je de binnenkant{bodem} van een broodrooster zuiver?

Tijdens het roosteren vallen er kruimels op de bodem en branden erop. Hoe kan je die verwijderen.{heb er geen lade onderin zitten}.

Weet jij het antwoord?

/2500

Stekker eruit, en op zin kop houden zou naar mijn mening de enige manier zijn ivm het niet aanwezig zijn van een lade. Stofzuiger?

Misschien kun je een schuursponsje op een dusdanige grootte knippen dat 'ie door het gleufje past. Vervolgens kun jij bijvoorbeeld de achterkant van een mes er op zetten, om het sponsje makkelijk heen en weer te schuiven. Op die manier moeten de aangekoekte kruimels wel loslaten.

Kruimels kun je er zo uitschudden, daarvoor zou ik geen speciale toeren uit halen. Maar soms vallen er ook van die klonterig stukje kaas e.d. naar beneden en dat is niet zo fris. Mijn eigen broodrooster heeft een bodem die je makkelijk met een kruiskop-schroevendraaiertje los kunt schroeven. Dat doe ik eens in de zoveel tijd, dan maak ik het onderplaatje schoon, maak die weer goed droog en schroef hem weer vast.

Stekker eruit halen, ondersteboven houden, kruimels eruit schudden en daarna eventueel de stofzuigerslang erop zetten. Het apparaat moet dan natuurlijk wel goed droog zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100