Hoe kan ik een vloerkleed dat vies ruikt reinigen?

het betreft een kleed van kunststof, geen wol.

Weet jij het antwoord?

/2500

Op onderstaande site vind je een aantal tips. Je kunt het natuurlijk ook naar een stomerij brengen maar daar zijn fikse kosten aan verbonden. Succes!

Bronnen:
http://www.huishoudplaza.nl/forum_topic.as...

ik zou ouderwets schuieren met azijnwater proberen.

Ga even bij de Praxis/Gamma een tapijtreinigingsmachine huren. Borg 70/75 euro en uiteindelijke kosten niet meer dan een 15/16 euro... Je kunt ook een plaatselijk schoonmaakbedrijf benaderen om dit te laten doen. Dan weet je tenminste zeker dat het goed en professioneel gedaan word. Wacht alleen wel even totdat de scholen weer begonnen zijn. Dit is uiteraard duurder dan, wanneer je hetzelf doet... Wel één tip: Wanneer je het tapijt zelf, of laat reinigen. Doe dan het hele tapijt. Want je krijgt zonder twijfel kleurverschil in wat je wel en niet gedaan hebt...

Ik reinig altijd tapijt e.d. met een stoomreiniger. Voordelen: Je gebruikt geen chemische troep (werkt namelijk met gewoon kraanwater) Je tapijt heeft zijn gehele oude kleur weer terug En hij ziet er gewoon weer als nieuw uit. O ja, alle kleine beestje die in je tapijt wonen en mensen ziek maken, ben dan ook kwijt.

Bronnen:
Mijn o zo handige vader

het kleed op zijn kop buiten op de stoep leggen en dan met een hoge druk reiniger helemaal schoonspuiten,doordat het op zijn kop ligt spuit je het vuil terug in de richting waar het vandaan gekomen is,na het reinigen nog even met een fris guertje naspoelen en in de zon op laten drogen. als je dit niet ziet zitten kun je ook wachten totdat het sneeuwt en dan het kleed in de sneeuw leggen onderstboven natuurlijk en helemaal volpakken met sneeuw deze laten smelten en schoon is je kleed

Heel simpel je neemt een bak of een kom vul hem met warm water en doe daar wat dreft in neem een droge schone doek dompel hem in het water en boenen maar doe dit elke week een keer en je zult versteld staan van het resultaat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100