Ik hoor telkens goede dingen over de Dasty spullen van de Wibra. Is dat terecht?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik vind Dasty (ken alleen de spray) ook geweldig voor van alles, vooral ontvetten en ontkalken gaat er goed mee. Vlekken gaan ook weg, alleen moet je even voorzichtig kijken of de stof niet ontkleurt.

Bronnen:
ervaring..

JAZEKER !! Dat spul is waanzinnig en werkt op en voor alles echt goed !! Het kost niet veel dus probeer het maar eens ;-)

Ik ben ook erg positief! Ik gebruik zelf altijd de ontvet-spray voor op het gasfornuis (maar je kunt er ook uitstekend vetvlekken mee voorbehandelen op kleding). Verder ook de waspoeder. Zit in een portieverpakking en kan zo de wasmachine in. Voordeel is dat het zakje waar het poeder inzit verandert in een doekje dat kleur opneemt (zodat kledingstukken geen andere kleuren aan gaan nemen). En fijne bijkomstigheid is dat het niet eens duur is. Super dus!

Prima middel. Je moet wel oppassen voor je handen. Je kunt beter huishoudhandschoenen aantrekken als je het gebruikt want je handen kunnen er erg droog en jeukerig van worden heb ik gemerkt.

ik gebruik het ook voor alles. kleding, badkamer, keuken, tuin, aangekoekte spullen, barbeque enz.

Geweldig spul,ik gebruik het erg veel. fornuis,kleding,badkamer,velgen van de auto enz. Maar denk er om niet op geverfde meubels en deuren. Een fles Dasty kost ook nog geen twee euro. Echt een aanrader

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100