Is het mogelijk een radiatorput op een eerste verdieping te plaatsen?

Zonee, wat is een goed alternatief wanneer je geen radiator voor een schuifpui wil? (op een andere plaats plaatsen kan niet, er moet een verwarmingselement op die plaats)

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan moet je wel een dikke vloer hebben! Ik denk niet dat je ze plat neer kunt leggen. Is vloerverwarming geen optie? Misschien kun je ook een platte design radiator tegen de wand naast de pui plaatsen? Je hebt hele mooie! Ik zou eens gaan informeren bij een bedrijf dat verwarmingen verkoopt/ aanlegt wat tegenwoordig op de markt is hiervoor.

Zoiets kan ook

nee dit zal niet lukken de inbouwmaat is tussen de 34 en 45 cm en zo dik zijn vloeren over het algemeen niet het zal toch een design radiator moeten worden denk ik.

Alternatief.. vloerverwarming. maar denk dat je met een designradiator makkelijker en goedkoper uit bent.

Ik zit met precies hetzelfde probleem, en ik denk dat ik er niet aan ontkom om de radiator toch gedeeltelijk voor het raam te plaatsen. Ik neem alleen een kleinere en dan iets hoger en dikker zodat hij toch voldoende capaciteit heeft om de kamer voldoende te verwarmen. Dan heb ik toch voldoende raam over om van de schuifpui te genieten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100