Is er een verlengstuk voor het openen/dichtdraaien van de hoofdwaterkraan in de kruipruimte?

De hoofdwaterkraan in het huis zit onder de vloer onder een deksel bedekt. Men dient dus eerst het deksel te verwijderen en dan de kraan met de hand dicht of open te draaien.

Probleem: de kraan zit nogal diep en ik moet dus met mijn uitgestrekte arm en deel van mijn gezicht het gat in duiken tussen de spinnenrag en andere ongewenste zaken om de kraan te kunnen bereiken.

Vraag: is er niet een verlengstuk met grip voor de kraan om deze te kunnen draaien zonder dat ik met mijn lichaam naar beneden moet duiken?

Weet jij het antwoord?

/2500

als het een kraan is met een T vormige greep zou je van een stuk (pvc) pijp een verleng stuk kunnen maken. zaag - vijl aan de onderzijde aan 2 kanten een kuiltje in de pijp die je over het handvat van de kraan kunt steken, zou je hem moeten kunnen bewegen, (heb zoiets gemaakt om de vleugel moeren van een WC bril vast te zetten waar ik niet bij kon.) evt. draaien met een waterpomp tang. succes, nussie.

Ik heb in het verleden eens een bougiesleutel ingezaagd. Aan beide kanten een gleuf, zodat je deze over de kraan kan zetten. Neem zo'n goedkope, die makkelijk te zagen zijn met een ijzerzaagje.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100