Wat is de beste manier om een kamer op te splitsen?

Bij voorkeur verschillende opties noemen en prijs.
Bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

kastenwand, gipsplaat, roomdivider, gordijnen, de prijzen veschillen bij de winkels, dus kijk eerst even rond

Met een room divider, die zijn er als boekenkast, ladenkast, soort kamerscherm enz. Een andere oplossing is een plantenbak met grote planten. Voor de prijzen, van heel goedkoop tot duur, net wat je zelf wilt kopen, samenstellen of zelf maken.

Bronnen:
http://www.google.com/search?q=room+divide...

de beste manier is niet te noemen natuurlijk het is maar net wat je wil. het kan een muur zijn met een deur, maar ook een voordelig (vliegengordijn) van de Xenos bijvoorbeeld. wat wil je zelf, wat is je smaak, hoeveel wil je besteden, hoe crea bea ben je zelf? dat zijn de hamvragen. zonder deze info is de vraag m.i. niet goed te beantwoorden en is het 'gokken' naar wat bij je past

De allerbeste manier is een degelijke wand neer te zetten bijv van gipsbeton, en dan netjes afstucen reken op relatief het hoogste bedrag. (varierend tussen een paar 100 euro als je het zelf doet, er zal toch ook een deur in moeten) tot een veelvoud daarvan als je het laat doen Dit is de beste manier omdat je niet voor niets de kamer wilt scheiden, zo heb je het minste last van geluids- en licht overlast. Je zet er helemaal niet bij om wat voor kamer het gaat en waarvoor je het wilt gebruiken. als de scheiding alleen maar een "gevoelsmatig" hoeft te zijn zou een laag dressoir of een rijtje planten nl ook al volstaan. Dus in feite kun je met deze vraag ALLE kanten op

Een wandje plaatsen van gipsplaten, frame van hout maken en de platen aan twee kanten er tegen schroeven...ook weer makkelijk te verwijderen. Voor extra geluidsisolatie kun je er glaswol tussen doen.

Als je toch één kamer wilt houden zou je kunnen kiezen voor een grote plantenbak met rechtopstaande bamboestokken. Dit geeft aan beide zijden meer privacy maar je houdt optisch gezien wel één kamer. Ziet er ook mooi strak uit. Te koop bij elke tuincentrum. En wat de prijs is ligt vooral aan de plantenbak die je kiest. Dit kan je zo duur maken als je zelf wilt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100