Waar kan ik een lap geweven katoen halen?

Ik ben op zoek naar een lap stof van 5 x 0,70 van geweven katoen. Bij voorkeur met een patroon of frisse kleur. Iemand ideeën waar ik dit kan kopen? Online of in een winkel, winkel voorkeur Gelderland.

Weet jij het antwoord?

/2500

Online heb ik volgende voor je gevonden: Toegevoegd na 49 minuten: = natuurlijk "het volgende "

Bronnen:
http://www.stoffen-babyshop.nl/index.php?a...

Een goeie stoffenmarkt met specialistische handelaren. Als je in de buurt van Apeldoorn woont ... de maandagochtend markt.

Morgen (zondag dus) is er in Deventer Stoffenspektakel op de Brink. Is niet in Gelderland, maar afhankelijk van waar je in Gelderland zit wel erg goed bereikbaar. De hele Brink staat dan vol met stoffenkramen. Verder bij onderstaande links: Toegevoegd na 2 minuten: O ja, en als je juist meer richting Utrecht woont, dan is de lappenmarkt op zaterdagochtend een heel goede optie. En zoals hierboven ook al staat is de maandagmarkt in Apeldoorn ook leuk In Apeldoorn heb je ook Jan Sikkes (Lappenland), hebben ze ook veel keus. Toegevoegd na 11 minuten: En nog iets, bij de Ikea heb je vaak ook heel goedkoop stevige stof. Toegevoegd na 1 uur: En mocht het voor een draagdoek (ringsling of zo) zijn, dan is het ook altijd mooi om bijvoorbeeld een ikat-stof te nemen. Niet goedkoop, maar wel erg mooi. (zie 5e link)

Bronnen:
http://www.fairliving.nl/stoffen/index.php...
http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/categori...
http://www.lapjesschuur.nl/
http://www.stoffenstunter.nl/
www.destoffenkraam.nl

Geweven katoen in frisse kleuren is gewoonlijk onder de naam "poplin" bekend. Online shop: Effen katoen (platbinding): http://www.stoffenshop.eu/categorie/39-katoen-uni.aspx Katoen met print: http://www.stoffenshop.eu/categorie/82-katoen-bedrukt.aspx Maar ik kan je aanraden de materialen gewoon te gaan bekijken en voelen, en op die manier te bepalen wat je hebben wilt. Niet in Gelderland maar wel een hele uitgebreide markt met veel katoen, in allerlei bindingen. De Albert Cuyp markt in Amsterdam.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100