Kan ik een gespeelde spel bij Bol.com retourneren?

Ik had Uncharted: the nathan drake collection gekocht, maar ik vind het toch niet zo'n leuk spel. Ik heb het 2x gespeeld, maar het spel werd geleverd met een officiele PS4 folie eromheen die heb ik weggehaald, is het nog steeds mogelijk om te retourneren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, juist op software en CD's/DVD's zit een uitzondering op de wet koop op afstand; https://www.webwinkelkeur.nl/wettelijke-uitzonderingen-herroepingsrecht-bedenktijd/ Audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur met verbroken verzegeling Verkoop je software op bijvoorbeeld een CD of films op een DVD? Dan mag je deze verzegelen. Na verbreken van de verzegeling komt het herroepingsrecht te vervallen. Wel moet je de consument hier vooraf nadrukkelijk van op de hoogte brengen. Ook bol.com zelf lijkt er niet op in te gaan: https://twitter.com/bol_com/status/541579880887226368 @chocoladepindaa Helaas kun je games niet retourneren op het moment dat de seal verbroken is. Excuses voor het ongemak! ^JF

Ja en neen, Neen: Volgens de algemene verkoopsvoorwaarden van bol.com kan het niet. Hygieneproducten en softwarepakketten kunnen niet geretourneerd worden. Ja: theoretisch gezien kan het niet maar in realiteit zullen ze het waarschijnlijk wel terugnemen in het kader van klantvriendelijkheid. Overigens vind ik het niet echt rechtvaardig om dit te doen. Zo maak je eigenlijk alleen maar misbruik van het klantvriendelijke systeem.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100