Wat houdt de eerst afsluitende voordeur in?

Morgen komt de berzorg service van de mediamarkt en heb gekozen voor Bezorgen Standaard. Hierbij geven ze het volgende aan:

"Kiest u voor bezorgen standaard, dan bezorgen wij uw nieuwe apparaat bij u thuis achter de eerste afsluitbare voordeur en nemen wij indien u wilt uw oude apparaat retour"

Wat is nu precies een afsluitbare voordeur, ik woon in een apartementen complex en wij hebben een gezamelijk deur. Alleen te openen van binnen uit of met een sleutel, maar je kunt hem niet op slot doen, is dit een afsluitbare voordeur? Of moeten ze hem echt bij mijn eigen deur afzetten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ze zetten hem bij de gemeenschappelijke voordeur af. Je kunt die deur niet met een sleutel op slot doen maar hij valt wel vanzelf in het slot en is dus een gesloten voordeur. Toegevoegd na 1 minuut: Ik bedoel dus dat je een afsluitende voordeur hebt.

Daarmee wordt bedoeld dat het apparaat bij jouw eigen huisdeur wordt bezorgd. Je moet er dus zelf voor thuis zijn, het kan niet bij een van de andere appartementen worden afgegeven. Dan zou je ook niet de mogelijkheid hebben om je oude apparaat mee terug te geven. Dus het is wel gewoon jou persoonlijke huisdeur. Toegevoegd na 1 minuut: jou = jouw Toegevoegd na 4 minuten: Die formulering is gekozen omdat ze daarmee voorkómen dat een apparaat naar de zolder drie hoog moet worden gesjouwd. Bínnen een huis moet de koper het zelf verplaatsen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100